123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Montagekit


Bevestig en monteer allerlei materialen met onze handige montagelijm. Gebruik montagekit voor elastische toepassingen of voor klussen op plekken waar vocht of water zit. Montagelijm is een tool die in elke gereedschapskist hoort te liggen!


Op zoek naar montagelijm? Schaf de juiste kit aan voor uw project

Bent u op zoek naar kit die geschikt is voor diverse toepassingen? Kies dan voor veelzijdig en sterk montagelijm. Het bereiken van lastige hoekjes wordt een eitje en dankzij de transparante kleur krijgt elke klus een mooie afwerking.

Ideaal voor vochtige plekken of buiten

Montagelijm is geschikt op bijna alle ondergronden en gebruikt u voor diverse klussen. Deze lijm is namelijk vochtbestendig, muurvast en zeer sterk. Hierdoor is het ideaal klusmateriaal voor buiten en vochtige ruimtes, zoals uw badkamer. Gebruik de Bison montagekit om spiegels op te hangen of andere accessoires te monteren. Bent u van plan om montagelijm buiten te gebruiken? Kies voor een soort die weerbestendig is. Zonlicht, wind, sneeuw en hagel hebben dan geen negatieve invloed op de lijm. 

Hoe gebruik ik montagelijm?

Elke lijmsoort heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe u de Bison montagelijm het beste gebruikt hangt af van de samenstelling, de toepassing en het merk van de lijm. Wij verwijzen u daarom graag naar de handleiding voor correct gebruik van de kit.

 

Voor klusprojecten is het handig om ook houtlijm aan te schaffen. Verlijm in een handomdraai diverse materialen, zoals hard- en zachthout, spaanplaat, papier of karton.


Heeft u vragen over het bestellen van montagelijm? Of weet u niet goed welke lijm u nodig heeft voor uw project? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.