123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Goedkope nietjes bestellen? Zo vindt u de juiste maat!

Het juiste formaat nietjes bestellen voor uw (elektrische) nietmachine of niettang? Het is niet moeilijk met onze vergelijkingspagina. Op deze pagina komt u er met behulp van de papierdikte en het aantal vel achter welke nietjes u nodig heeft. Het is hierbij belangrijk om eraan te denken dat een nietje ongeveer 3 millimeter extra lengte nodig heeft om zich aan het papier te kunnen hechten. Daarnaast kunt u ook zoeken op het type nietje. Deze kunt u gemakkelijk vinden op de doos.
 
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste nietjes?
 
 

Veelgestelde vragen

Welke maat nietjes heb ik nodig?

De meeste nietmachines werken met 24/6 nietjes. Dit is de standaard nietjesmaat. Op de website van 123inkt vindt u een handig overzicht van de verschillende nietjesmaten. Met behulp van de papierdikte en het aantal vel dat u vast wilt nieten, komt u er zo eenvoudig achter welke nietjes u nodig heeft.

Wat betekent de nietjesmaat?

Een nietjesmaat bestaat altijd uit twee getallen. Neem bijvoorbeeld maat 24/6, het standaard formaat. Het eerste getal (24) staat voor de hechtdraadnorm, oftewel hoe sterk het staal is. Hoe hoger het getal, hoe sterker het nietje. Het tweede getal (6) staat voor de pootlengte in millimeters.


Heeft u vragen over het bestellen van nietjes? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.