123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Papiermanden

Gebruik een papiermand om uw kantoor of werkomgeving geordend te houden. Dit kantoorartikel is onmisbaar bij een Clean Desk Policy. De papiermanden in ons assortiment zijn te koop in diverse kleuren. Schaf nu een papiermand aan in het gewenste formaat!

1 - 0 van 0

Papiermanden

Bestel eenvoudig en snel een papiermand op 123inkt

Bij de aankoop van een papiermand kunt u kiezen tussen de materialen metaal of polystyreen. Naast verschil in materiaal is er ook verschil in het volume per papiermand. In ons assortiment hebben we papiermanden met volumes van 15 tot 18 liter. De papiermanden zijn niet voorzien van een deksel, u schuift al uw papier dus zo in de mand.

De papiermanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Enkele van deze manden zijn voorzien van een geïntegreerde handgreep, waardoor u makkelijk vuilniszakken kunt legen en bevestigen. Deze vuilniszakken schaft u het voordeligst aan bij 123inkt, in allerlei formaten en van verschillende materialen.
Kies voor gemak en bestel een van onze kleurrijke papiermanden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.