123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Pleisterdispensers


Bewaar al uw pleisters op één plek met onze handige pleisterdispensers. Hiermee liggen uw pleisters altijd binnen handbereik en kunt u ze direct gebruiken. De pleisterhouder is onmisbaar voor een veilige werkplek, op school of in openbare ruimtes.


Salvequick pleisterdispenser gevuld 490700 SSA00012
vergroten
Omschrijving Deze Salvequick pleisterdispenser is een hygiënisch en praktisch systeem voor het verschaffen van pleisters op de werkvloer. De dispenser is te vullen met pleisternavullingen die muurvast in de wandautomaat te plaatsen zijn.

De pleisters zijn vervolgens eenvoudig uit de dispenser te halen. Hiervoor is slechts één hand nodig. Doordat het kleefvlak van de pleisters direct vrijkomt kunnen de pleisters op een hygiënische wijze opgeplakt worden, zonder kans dat er vuil op de pleister of de wond terechtkomt. Zo is dit perfect voor het behandelen van kleine snij- en schaafwonden op de werkvloer.

Hoe gebruikt u de Salvequick pleisterdispenser?
De pleisterdispenser is gevuld met een doosje textiel pleisters (40 stuks) en een doosje plastic pleisters (45 stuks). Als deze op zijn kunt u bij ons eenvoudig een navulling bestellen, met dezelfde soort pleisters of met detecteerbare pleisters of vingerpleisters. Deze kunt u op een stevige wijze vastzetten in de dispenser.

We raden het u aan om de pleisterdispenser op een centrale plek op de werkvloer te monteren, zodat iedereen hier makkelijk toegang tot heeft. Zo kan er snel geanticipeerd worden in noodsituaties. De automaat is enkel te openen met een rode sleutel, om misbruik te voorkomen. 
Specificaties
Merk: Salveqiuck Kleur: groen
Type: pleisterdispenser Afmetingen: 55 x 23 x 12 cm (HxLxB)
Tip: navulling meebestellen

Salvequick pleisterdispenser navulling plastic pleisters (6 stuks) voor € 32,50

Morgen in huis
€ 24,95 (Incl. 9% btw)
( € 22,89 excl. 9% btw )
direct leverbaar
First Aid Only pleisterdispenser met 90 pleisters waterproof AC-P44001 400630
vergroten
Omschrijving De First Aid Only QuickAid dispenser bevat 90 pleisters. Deze pleisterhouder voor aan de muur zorgt ervoor dat een pleister altijd voorhanden is. Na het uitnemen kunnen ze gelijk opgeplakt te worden. Deze pleisters zijn waterproof en kunnen dus ook in vochtige ruimtes worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal waardoor irritatie voorkomen wordt. Een pleisterdispenser is een must voor een veilige werkplek, school of openbare ruimte.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 90 stuks
Kleur: blauw OEM-code: AC-P44001
Type: pleisterdispenser Ons artikelnr: 400630
Tip: pleisters meebestellen

First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) voor € 7,95

Morgen in huis
€ 31,50 (Incl. 9% btw)
( € 28,90 excl. 9% btw )
direct leverbaar
First Aid Only pleisterdispenser met 90 pleisters elastisch AC-P44002 400631
vergroten
Omschrijving De First Aid Only QuickAid dispenser bevat 90 pleisters. Deze pleisterhouder voor aan de muur zorgt ervoor dat een pleister altijd voorhanden is. Na het uitnemen kunnen ze gelijk opgeplakt te worden. Deze pleisters zijn elastisch en bewegen goed mee met de huid. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal waardoor irritatie voorkomen wordt. Een pleisterdispenser is een must voor een veilige werkplek, school of openbare ruimte.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 90 stuks
Kleur: blauw OEM-code: AC-P44002
Type: pleisterdispenser Ons artikelnr: 400631
Tip: pleisters meebestellen

First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) voor € 7,95

Morgen in huis
€ 32,50 (Incl. 9% btw)
( € 29,82 excl. 9% btw )
direct leverbaar
First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) AC-P44005 400632
vergroten
Omschrijving Deze pleisters zijn geschikt als navulling voor de First Aid Only QuickAid pleisterdispenser. De verpakking bevat 45 waterproof pleisters; geschikt voor vochtige ruimtes. De refill-set is eenvoudig in de pleisterhouder te plaatsen.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 45 stuks
Soort: waterproof OEM-code: AC-P44005
Type: pleisters Ons artikelnr: 400632
Morgen in huis
€ 7,95 (Incl. 9% btw)
( € 7,29 excl. 9% btw )
direct leverbaar
Salvequick pleisterdispenser navulling plastic pleisters (6 stuks)  SSA00006
vergroten
Omschrijving Nieuwe pleisters nodig voor uw Salvequick pleisterdispenser? Gebruik dan deze navulling met plastic pleisters. Deze pleisters kenmerken zich door hun stevige materiaal en zijn makkelijk op de snij- of de schaafwond te plakken. Ze zijn namelijk eenvoudig uit de dispenser te halen, zodat u snel kunt handelen als dit nodig is. De verpakking bevat 270 pleisters, in 6 doosjes van 45 stuks: 27 stuks van 72 bij 19 mm en 18 stuks van 72 bij 25 mm.

Hoe werkt het gebruik van de Salvequick pleisters?
U kunt met slechts één hand een pleister uitnemen uit de dispenser. Doordat het kleefvlak direct vrijkomt kunt u hier op een hygiënische manier gebruik van maken en voorkomt u dat er vuil in de wond terechtkomt. Zo is dit perfect voor het snel en schoon behandelen van verschillende soorten verwondingen.
Specificaties
Merk: Salveqiuck Soort: navulling
Type: pleisterdispenser Aantal: 6 stuks
Kleur: beige Ons artikelnr: SSA00006
Morgen in huis
€ 32,50 (Incl. 9% btw)
( € 29,82 excl. 9% btw )
direct leverbaar
Hansaplast Pleisters Classic 1m x 6cm  SHA00109
vergroten
Omschrijving Op zoek naar pleisters voor al uw (kleine) wondjes? Gebruik dan deze stevige strips van Hansaplast. Deze klassieke pleisters kenmerken zich door hun sterke kleefkracht, duurzame materiaal, ademende textielweefsel en niet-klevende wondkussen. Hiermee wordt ieder wondje ultiem beschermd tegen vuil en bacteriën.

De strip is 1 meter lang en 6 centimeter breed. Deze is eenvoudig op maat te knippen, zodat u de pleisters toepasbaar kunt maken voor iedere situatie. 
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: classic
Type: pleister Aantal: 1 stuk
Afmetingen: 6 cm x 1 m (BxL) Ons artikelnr: SHA00109
Morgen in huis
€ 1,79 (Incl. 9% btw)
( € 1,64 excl. 9% btw )
direct leverbaar
Hansaplast Pleisters Universal 20 strips  SHA00127
vergroten
Omschrijving Deze pleisters van Hansaplast kenmerken zich door hun sterke kleefkracht en waterbestendige, vuilafstotende karakter. Onder iedere omstandigheid wordt uw huid hiermee dus ultiem beschermd. Doordat de pleisters bovendien flexibel zijn kunt u ze eenvoudig aanbrengen, wat de toepassing ook is.

De pleisters hebben een schokdempend wondkussen dat niet aan de huid kleeft, maar dat door het ademende en luchtdoorlatende materiaal wel zorgt dat de wondjes sneller herstellen. In de verpakking zitten 20 strips.
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: universal
Type: pleister Aantal: 20 stuks
Afmetingen: 7,2 x 1,9 cm (LxB) Ons artikelnr: SHA00127
Morgen in huis
€ 2,39 (Incl. 9% btw)
( € 2,19 excl. 9% btw )
direct leverbaar
Hansaplast Pleisters Kids Disney Frozen 20 strips  SHA00118
vergroten
Omschrijving Met deze Frozen pleisters van Hansaplast wordt het verzorgen van wondjes nét iets minder erg. De pleisters zijn namelijk voorzien van een vrolijke opdruk met de bekende Disney-figuurtjes. Gebruik ze voor allerlei kleine wondjes op het lichaam van uw kindje.

De pleisters bieden bescherming tegen vuil en bacteriën, doordat de wond hiermee volledig afgesloten wordt. Door het niet-klevende wondkussen wordt de wond ook beschermd tegen schokken. Het materiaal is verder huidvriendelijk, en ook het verwijderen van de strips kan op pijnloze wijze gedaan worden. Zo is dit product perfect voor de allerkleinsten. De verpakking bevat 20 strips. 
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: classic
Type: pleister Aantal: 20 stuks
Geschikt voor: Kinderen Ons artikelnr: SHA00118
Morgen in huis
€ 2,79 (Incl. 9% btw)
( € 2,56 excl. 9% btw )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar (18 x 2 cm, 100 stuks)  SHE00107
vergroten
Omschrijving Gebruik deze detecteerbare vingerpleisters van HeltiQ voor snij- en schaafwondjes op de vingers. De pleisters zijn te gebruiken in HACCP-werkomgevingen; ze zijn namelijk voorzien van een voedselvreemde blauwe kleur en bevatten een metalen strip, waardoor ze gesignaleerd kunnen worden door metaaldetectoren. 

Verder zijn deze vingerpleisters voorzien van een korte en lange kleefzijde. Hierdoor kunt u ze op een zeer betrouwbare wijze vastplakken aan de vingers. Het elastische materiaal zorgt er bovendien voor dat de blauwe pleisters zich aanpassen aan uw bewegingen, waardoor het gebruik hiervan zeer geschikt is voor de beweeglijke vingers. Deze verpakking bevat 100 vingerpleisters van 18 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar?
We raden u aan om de wond voor gebruik goed te reinigen met een wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje. Leg vervolgens het wondkussen op de wond en plak de korte kleefzijde aan de vinger. U kunt de lange zijde hier dan meerdere malen omheen wikkelen. Dagelijkse vervanging is nodig om de juiste werking te behouden. Bewaar de blauwe pleisters verder op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: detecteerbaar
Type: pleister Materiaal: polyethyleen
Kleur: blauw Aantal: 100 stuks
Afmetingen: 18 x 2 cm (LxB) Ons artikelnr: SHE00107
Geschikt voor: vingers
Morgen in huis
€ 8,50 (Incl. 9% btw)
( € 7,80 excl. 9% btw )
direct leverbaar

Op zoek naar pleisterdispensers? Bestel nu voordelig!

Pleisters zitten vaak verpakt in een kartonnen doosje. Misschien heeft u zelf al doorgehad dat ze op ongelukkige momenten eruit vallen of dat de verpakking kapot scheurde. Of u deze situaties nu herkent of niet, met een pleisterdispenser lost u dit eenvoudig op. 

Hang een pleisterdispenser op aan uw muur

In onze webshop vindt u pleisterhouders die u eenvoudig ophangt aan de muur. Ze hebben aan de onderkant een opening, waar u de pleisters gemakkelijk uithaalt. Daarna plakt u ze direct op de wond. De meeste dispensers komen ook met een pakketje pleisters. Handig, want hierdoor heeft u meteen een voorraad! De pleisters zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal, waardoor irritatie wordt voorkomen. 

Extra pleisters

Wilt u een nóg grotere voorraad? Plaats dan bij uw bestelling een set refill-pleisters. Deze hebben we beschikbaar in twee varianten: waterproof of elastisch. De waterbestendige pleisters zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De plakkende laag is zeer sterk, zelfs nadat deze nat is geworden. Kiest u voor de elastische variant, dan heeft u pleisters die soepel meebewegen met de huid. Hierdoor voelt u ze bijna niet zitten. 


Heeft u vragen over het bestellen van pleisterdispensers? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis