123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pocket-file

Organiseer uw bureau en bewaar papieren in handige pocket-files. Deze mappen beschermen uw documenten en zorgen ervoor dat u binnen no-time de juiste informatie vindt! Kies voor een exemplaar in een vrolijke kleur of houd zicht op de inhoud met een transparant design.

1 - 0 van 0

Pocket-file

Bestel uw pocket-files eenvoudig online

Een georganiseerd (thuis)kantoor begint bij het aanschaffen van pocket-files. Deze dossiermappen zijn onmisbaar voor mensen die graag hun documenten ordenen. Van A4-formaat pocket-files tot exemplaren met tabs en van geperforeerde pocket-files tot documentenveloppen: bij ons vindt u de perfecte dossiermap! 

A4-formaat pocket-files en folio pocket-files

Wilt u losse papieren bundelen? Schaf dan een A4-formaat pocket-file of pocket-file folio aan. Hiermee archiveert u allerlei vellen in één map en raakt u belangrijke documenten nooit meer kwijt. Dankzij de beschermende flappen is de informatie goed beschermd. Bestelt u een van deze pocket-files? Dan ontvangt u meerdere exemplaren. Hierdoor gaat u direct aan de slag met het archiveren van grote aantallen papieren.

Pocket-file met tabs

Onze souffletmappen zijn perfect om te gebruiken in frontale hangmapsystemen. Met deze mappen ordent en archiveert u gemakkelijk belangrijke verslagen en papieren. Ook handig is dat deze exemplaren voorzien zijn van tabranden. Schrijf op de tabranden het onderwerp van de map en vind nog sneller informatie terug!

Pocket-files voor in ordners

Bent u van plan opbergmappen te bewaren in ordners? Dan zijn onze geperforeerde pocket-files dé keuze voor u! U bewaart hierin grote aantallen papieren die u vervolgens eenvoudig opbergt in een ordner. Ideaal, want deze werkwijze is een stuk overzichtelijker dan een berg papieren in een ordner!

Bewaar allerlei spullen en vellen papier in documentenveloppen

Losse knipsels, papieren, documenten en tekeningen bewaren? Schaf een documentenvelop aan! Fleur uw bureau op en kies voor een exemplaar in een vrolijk kleurtje. Liever zicht houden op de inhoud? Dan komt een transparante documentenvelop goed van pas. Alle mappen zijn gemaakt van sterke materialen, waardoor uw spullen goed bewaard blijven.

 

Heeft u nog een aantal verslagen die u wilt printen? Kijk bij ons voordelige kopieerpapier en start direct met het afdrukken van uw documenten. Beschrijf de voorkant van de pocket-files met een van onze airpress-pennen en u vindt altijd de juiste map terug. 


Heeft u vragen over het bestellen van pocket-files? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.