123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Ponstangen


Bind rapporten, aantekeningen en meer in met een gaatjestang. Dankzij het robuuste design is de ponstang ideaal om hechtringen in uw papier aan te brengen. Een handige tool dus, waarmee u alle kanten op kunt!


Eenvoudig perforatiegaten verstevigen? Schaf een ponstang aan!

Wilt u papieren opbergen in mappen? Dan komt een ponstang goed van pas! Deze perforatietangen voorzien al uw papieren van hechtringen en ponsogen. Hierdoor bergt u vellen papier binnen no-time op.

Onmisbaar in uw bureaula

Met een van onze verchroomde ponstangen verstevigt u perforatiegaten door middel van ponsogen. Wilt u grote aantallen tegelijkertijd perforeren? Kies dan voor een tang met een grote capaciteit. Ponstangen zijn geschikt voor het inbinden van rapporten, aantekeningen en documenten. 

Creëer ophangogen en openingen 

Schaf een set ponsogen aan bij uw ponstang. De oogjes zorgen voor een extra stevige opening en zet u eenvoudig met de tang vast. Ideaal als ophangoog of opening voor een lintje of touwtje!


Heeft u vragen over het bestellen van ponstangen? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.