123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Presenters & laserpointers


Wilt u een presenter of laserpointer kopen? Bij ons vindt u de laserpointer die uw presentatie naar een hoger niveau tilt. Bestel nu uw nieuwe presenter en geef de beste presentaties!


Presenter of laserpointer nodig? Koop ze voordelig online

Een presenter, ook wel een aanwijzer of afstandsbediening, biedt uitkomst bij het geven van een presentatie. Met dit draadloze apparaatje bedient u eenvoudig uw laptop of computer, zonder deze aan te raken. Met behulp van de presenter kunt u naar de volgende of vorige dia gaan. De meeste presenters hebben bovendien een laserpointer, zodat u met de laser specifieke onderdelen van de dia kunt aanwijzen om daar de aandacht op te vestigen.

Voordelen van een draadloze presenter

Draadloze presenters hebben veel voordelen. Doordat u niet steeds op de spatiebalk hoeft te drukken, kunt u zich vrij door de ruimte bewegen of gebruikmaken van gebaren om uw presentatie kracht bij te zetten. Bovendien is een presenter zo vormgegeven dat u er niet naar hoeft te kijken tijdens het presenteren: er zitten weinig knopjes op en dankzij de verschillende vormen van de knopjes voelt u direct welke knop u indrukt. Gebruikt u een presenter met cursorcontrol, dan kunt u zelfs de muis op afstand bedienen. Hierdoor is het oogcontact tussen u en het publiek veel beter en is er weinig afleiding.

Met (virtuele) laserpointer

Zet uw verhaal kracht bij met de laserpointer die op veel presenters aanwezig is. Met de rode of groene laser verduidelijkt u dan waar u over praat. Gebruikt u een televisiescherm of schijnt er zonlicht op de dia’s? Speciaal hiervoor zijn er presenters met een virtuele laserpointer die altijd zichtbaar is - zelfs op zeer heldere schermen. Deze virtuele laserpointers werken op zowel Windows als Mac en ondersteunen de toonaangevende software, zoals PowerPoint, Keynote en Google Presentaties.

Plug and play

De draadloze presenters worden geleverd met de juiste batterijen, maar u kunt natuurlijk altijd een extra set AAA batterijen bestellen. Dankzij het plug and play-principe bent u direct klaar om te presenteren. Kies welke draadloze presenter het beste is voor u en bestel hem direct online!
Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.