123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Presenters & laserpointers


Wilt u een presenter of laserpointer kopen? Bij ons vindt u de laserpointer die uw presentatie naar een hoger niveau tilt. Bestel nu uw nieuwe presenter en geef de beste presentaties!


Kensington PowerPointer draadloze presenter met laser K75241EU 230095
vergroten
Omschrijving De Kensington PowerPointer met virtuele laserpointer is het ideale hulpmiddel bij online presentaties. U heeft meer bewegingsvrijheid tijdens uw presentatie én toehoorders die niet in dezelfde ruimte als u aanwezig zijn kunnen de pointer volgen op hun scherm. Dankzij de USB 3.0/2.0 plug & play is voor gebruik geen installatie van software nodig. De presenter heeft een PowerPoint Integration voor Windows en macOS en maakt gebruik van presentatiefuncties die al in PowerPoint zijn ingebouwd, zoals een digitale laserpointer en pen. U bedient de wireless presenter zeer eenvoudig met vier knoppen, waaronder 'vorige' en 'volgende'. De presenter wordt geleverd inclusief micro-USB-kabel. De stroomindicator met ledlampje geeft aan wanneer de presenter opgeladen dient te worden.
Specificaties
Merk: Kensington Bereik: tot 15 meter
Type: presenter OEM-code: K75241EU
Kleur: grijs/zwart EAN-code: 5028252606646
Morgen in huis
€ 47,50 (Incl. 21% btw)
( € 39,26 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kensington draadloze presenter zonder laser K33373EU 230043
vergroten
Omschrijving De Kensington draadloze presenter is een handig hulpmiddel bij elke presentatie, meeting en conferentie. U kunt de presenter gemakkelijk bedienen met de knoppen: vorige, volgende en leeg scherm. De zwarte presentatie bediening heeft draadloos bereik tot 20 meter. De wireless presenter wordt inclusief een 2.4 GHz draadloze USB-ontvanger en 2 x AAA batterijen geleverd.
Specificaties
Merk: Kensington Bereik: tot 20 meter
Type: presenter OEM-code: K33373EU
Kleur: zwart Ons artikelnr: 230043
Morgen in huis
€ 29,50 (Incl. 21% btw)
( € 24,38 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kensington draadloze presenter met rode laser 33374EU 230042
vergroten
Omschrijving De Kensington draadloze presenter met rode laserpointer is het ideale hulpmiddel bij elke presentatie. Door de rode laseraanwijzer op het scherm te richten vestigt u de aandacht op belangrijke punten. Zo halen managers en voorzitters van vergaderingen het maximale uit elke meeting. U kunt de presenter gemakkelijk bedienen met de vier knoppen: vorige, volgende, zwart scherm en laser. De zwarte presenter heeft draadloos bereik tot 20 meter en is compatibel met pc en Mac. De wireless presenter wordt inclusief een 2.4 GHz draadloze USB-ontvanger en 2 x AAA batterijen geleverd.
Specificaties
Merk: Kensington Laserkleur: rood
Type: presenter Bereik: tot 20 meter
Kleur: zwart OEM-code: 33374EU
Morgen in huis
€ 28,95 (Incl. 21% btw)
( € 23,93 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kensington draadloze presenter met rode laser en cursorcontrol K72425EU 230045
vergroten
Omschrijving De Kensington draadloze presenter met rode laserpointer is het ideale hulpmiddel bij elke presentatie, meeting en conferentie. Door de rode laseraanwijzer op het scherm te richten vestigt u de aandacht op belangrijke punten. Zo halen managers en voorzitters van vergaderingen het maximale uit elke meeting. Dankzij de cursorcontrol via joystickbediening en de knoppen met backlit verlichting is de presenter als muis te gebruiken. De zwarte presenter heeft een zeer groot draadloos bereik tot 50 meter en is compatibel met pc en Mac. De wireless presenter wordt inclusief een 2.4 GHz draadloze USB-ontvanger, 2 x AAA batterijen en een beschermhoesje geleverd.
Specificaties
Merk: Kensington Laserkleur: rood
Type: presenter Bereik: tot 50 meter
Kleur: zwart OEM-code: K72425EU
Morgen in huis
€ 37,50 (Incl. 21% btw)
( € 30,99 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kensington draadloze presenter met groene laser en cursorcontrol K72426EU 230046
vergroten
Omschrijving De Kensington draadloze presenter met groene laserpointer is het ideale hulpmiddel bij elke presentatie, meeting en conferentie. Door de groene laseraanwijzer op het scherm te richten vestigt u de aandacht op belangrijke punten. Zo halen managers en voorzitters van vergaderingen het maximale uit elke meeting. Dankzij de cursorcontrol via joystickbediening en de knoppen met backlit verlichting is de presenter als muis te gebruiken. De zwarte presenter heeft een zeer groot draadloos bereik tot 45 meter en is compatibel met pc en Mac. De wireless presenter wordt inclusief een 2.4 GHz draadloze USB-ontvanger en 2 x AAA batterijen geleverd.
Specificaties
Merk: Kensington Laserkleur: groen
Type: presenter Bereik: tot 45 meter
Kleur: zwart OEM-code: K72426EU
Morgen in huis
€ 62,50 (Incl. 21% btw)
( € 51,65 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Logitech R400 draadloze presenter met rode laser 910-001356 828061
vergroten
Omschrijving Gebruik de Logitech R400 draadloze presenter tijdens presentaties, vergaderingen of conferenties. Dankzij deze handige afstandsbediening gaat u moeiteloos naar de volgende slide of wijst u een specifiek onderwerp aan met de rode laser. U hoeft zich geen zorgen te maken over bewegingsvrijheid, dit apparaat heeft namelijk een bereik van maar liefst 15 meter. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen en in één oogopslag ziet u de resterende batterijduur. Direct na het aansluiten van de ontvanger kunt u de presenter gebruiken. Een opbergdoosje, 2x AAA-batterijen en een 2.4 GHz draadloze USB-ontvanger worden meegeleverd. 

Let op: deze presenter is alleen compatibel met Windows computers.
Specificaties
Merk: Logitech Bereik: tot 15 meter
Type: presenter OEM-code: 910-001356
Kleur: zwart Extra info: uw oude apparaat
Laserkleur: rood
Morgen in huis
€ 28,50 (Incl. 21% btw)
( € 23,55 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Presenter of laserpointer nodig? Koop ze voordelig online

Een presenter, ook wel een aanwijzer of afstandsbediening, biedt uitkomst bij het geven van een presentatie. Met dit draadloze apparaatje bedient u eenvoudig uw laptop of computer, zonder deze aan te raken. Met behulp van de presenter kunt u naar de volgende of vorige dia gaan. De meeste presenters hebben bovendien een laserpointer, zodat u met de laser specifieke onderdelen van de dia kunt aanwijzen om daar de aandacht op te vestigen.

Voordelen van een draadloze presenter

Draadloze presenters hebben veel voordelen. Doordat u niet steeds op de spatiebalk hoeft te drukken, kunt u zich vrij door de ruimte bewegen of gebruikmaken van gebaren om uw presentatie kracht bij te zetten. Bovendien is een presenter zo vormgegeven dat u er niet naar hoeft te kijken tijdens het presenteren: er zitten weinig knopjes op en dankzij de verschillende vormen van de knopjes voelt u direct welke knop u indrukt. Gebruikt u een presenter met cursorcontrol, dan kunt u zelfs de muis op afstand bedienen. Hierdoor is het oogcontact tussen u en het publiek veel beter en is er weinig afleiding.

Met (virtuele) laserpointer

Zet uw verhaal kracht bij met de laserpointer die op veel presenters aanwezig is. Met de rode of groene laser verduidelijkt u dan waar u over praat. Gebruikt u een televisiescherm of schijnt er zonlicht op de dia’s? Speciaal hiervoor zijn er presenters met een virtuele laserpointer die altijd zichtbaar is - zelfs op zeer heldere schermen. Deze virtuele laserpointers werken op zowel Windows als Mac en ondersteunen de toonaangevende software, zoals PowerPoint, Keynote en Google Presentaties.

Plug and play

De draadloze presenters worden geleverd met de juiste batterijen, maar u kunt natuurlijk altijd een extra set AAA batterijen bestellen. Dankzij het plug and play-principe bent u direct klaar om te presenteren. Kies welke draadloze presenter het beste is voor u en bestel hem direct online!
Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis