123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Prullenbakken

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment prullenbakken. We hebben vuilnisbakken in verschillende soorten en maten. Hierdoor hebben we voor elke ruimte een geschikt exemplaar. Bestel vandaag nog uw prullenbak en ontvang hem morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Prullenbakken

Bestel goedkope prullenbakken voor thuis & op kantoor!

Er zijn verschillende soorten prullenbakken. Elke soort is geschikt voor een specifieke doelgroep en ruimte: voor thuis, op kantoor, op school, in de horeca en ga zo maar door. Om u te helpen kiezen, benoemen we de vier meest gebruikte prullenbakken:

Papiermand

Dit type is geschikt om papier en karton in te deponeren. De bovenkant is open, waardoor u afval direct erin stopt. Papiermanden zijn populair op scholen en kantoren.

Vuilnisbak

Een vuilnisbak wordt gebruikt als afvalbak in de keuken en badkamer. Dit type wordt ook wel een pedaalemmer genoemd, door de binnenemmer waarin u de vuilniszak stopt. De vuilnisbak is aan de bovenkant afgesloten met een deksel, waardoor nare geurtjes niet ontsnappen.

Tafelafvalbakken

Dit zijn kleine prullenbakjes waarin tafelafval wordt gestopt. Deze kleine afvalbakken zijn geschikt voor op horecatafels, bijvoorbeeld in de ontbijtzaal van een hotel, maar ook ideaal voor op uw eigen aanrecht.

Open prullenbakken

Deze hebben een rond design met bovenin een opening. Ze zijn gemaakt van metaal en zijn vlamdovend. Hierdoor zijn ze geschikt als buitenprullenbak en voor gebruik in openbare ruimtes.

Inhoud van prullenbakken

Prullenbakken hebben wij in de maten 5 tot 50 liter. Bij het kiezen van een formaat zijn er enkele aandachtspunten. Een te kleine prullenbak is namelijk onhandig, maar met een te grote prullenbak loopt u het risico dat het afval lang blijft liggen en gaat stinken. Stem het formaat prullenbak daarom goed af op het aantal gebruikers.

Weet u niet welk formaat prullenbak u moet bestellen? Bekijk dan de volgende richtlijnen:
  • 1 persoon: 15-30 liter
  • 2 tot 3 personen: 30-40 liter
  • 4 personen: 40-50 liter
  • 5 personen en meer: >50 liter

Prullenbak met vakken

De prullenbak met vakken is speciaal ontwikkeld om makkelijker afval te scheiden. Hij heeft twee of meer vakken. Hoeveel vakken u nodig heeft, is compleet afhankelijk van uw voorkeur. Met twee vakken scheidt u bijvoorbeeld gft en restafval. Met drie vakken gaat u nog een stapje verder. Hierin scheidt u niet alleen gft en restafval, maar ook papier. Voor elk vak kiest u zelf de afvalsoort.

Tip: bestelt u een duoprullenbak voor in uw organisatie? Label de dubbele prullenbak dan met etiketten. Hierdoor weten alle werknemers in welk compartiment welke afvalsoort moet.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke prullenbak is de beste?

De beste prullenbak is een duoprullenbak. Zowel thuis, als op kantoor en in de horeca komt een prullenbak met meerdere compartimenten goed van pas. Hierin scheiden u en andere gebruikers makkelijker afval.

Hoe krijg ik stank uit mijn prullenbak?

Besprenkel de bodem met een beetje soda. De soda zal nare geurtjes absorberen, waardoor u geen last meer heeft van de stank. Stinkt niet de prullenbak, maar de zak? Dan kunt u ook hierin soda strooien.

Hoe scheid ik afval met mijn prullenbak?

Door een prullenbak met vakken te bestellen. Elk compartiment kunt u toewijzen aan één afvalsoort (o.a. gft, papier en plastic). Gooi vervolgens de vuilniszak in de juiste vuilnisbak en u scheidt eenvoudig afval met uw prullenbak!


Heeft u vragen over het bestellen van prullenbakken? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.