123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Prullenbakken

Iedereen heeft een prullenbak nodig, zowel thuis als op kantoor. Maar welke prullenbak is geschikt voor u? Bij de zoektocht naar een prullenbak is het goed om rekening te houden met bijvoorbeeld de inhoud, de kleur en of u een prullenbak met of zonder deksel wilt. Wij hebben ze allemaal!

Prullenbakken

De juiste prullenbak kopen

Zoekt u een open papiermand zonder deksel of een eco vuilnisbak met twee kunststof binnenemmers om gemakkelijk afval te scheiden? Ook voor pedaalemmers kunt u bij ons terecht. Vindt u het belangrijk om afval te scheiden? Kies dan voor een prullenbak met tot maximaal 3 compartimenten. Hierdoor kunt u zelf indelen welke scheiding u maakt en wordt het recyclen van plastic, papier en GFT u makkelijk gemaakt. 

 

Papiermanden en tafelafvalbakjes

Naast prullenbakken hebben wij ook papiermanden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van handige grip voor een vuilniszak. De inhoud van de papiermanden varieert tussen de 15 liter en 18 liter. Ons assortiment bestaat uit polystyrene papiermanden en metalen papiermanden. Daarnaast hebben we ook tafelafvalbakjes, ideaal voor klein afval om uw tafel of bureau netjes en overzichtelijk te houden. Ze zijn gemaakt van RVS en hebben een handige deksel die automatisch sluit.

 

Vuilniszakken kopen?

Vuilniszakken zijn onmisbaar bij de aanschaf van een prullenbak. Wij hebben verschillende formaten vuilniszakken, tot wel 240 liter. Wij voorzien u van vuilniszakken voor de grote en kleine prullenbakken in huis. De huisvuil afvalzakken zijn voorzien van een trekband, waarmee u de zak handig kunt sluiten. Heeft u graag een vuilniszak in afvalcontainer? Ook hiervoor kunt u bij 123inkt terecht.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten