123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Vuilniszakken


Vuilniszakken bestellen? Bekijk ons ruime assortiment, met onder andere afvalzakken in diverse formaten, met of zonder trekband of al dan niet biologisch afbreekbaar. Nergens goedkoper!


Bestel vuilniszakken voor iedere vuilnisbak

Dit geldt op kantoor net zo goed als thuis; het verwisselen van de vuilniszak is één van de minst leuke klusjes. Er is altijd een kans aanwezig dat de zak scheurt of kapot gaat en de bijkomende geurtjes zijn niet altijd even fijn. Met de juiste afvalzakken is dit vervelende klusje zo gepiept! Op 123inkt.nl vindt u veel verschillende soorten vuilniszakken, kies uit diverse kleuren en formaten.

Verschillende soorten vuilniszakken

  • Vuilniszakken met een trekband zijn bijvoorbeeld makkelijk uit de afvalbak te halen, te sluiten en te verplaatsen als ze vol zijn, omdat de trekband als een soort handvat werkt. 
  • Vuilniszakken met een fixeerband zijn weer handig omdat ze door de band op hun plek blijven zitten in een afvalbak. Uw vuilniszak zakt nooit meer de prullenbak in. 
  • Geparfumeerde vuilniszakken werken goed tegen nare geurtjes.
  • Bio vuilniszakken maken het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval zeer gemakkelijk: de zakken zijn namelijk biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Maar ook kunt u bij ons vuilniszakken online kopen die extra sterk zijn.

Welk formaat vuilniszak heb ik nodig?

Bij het selecteren van een vuilniszak dient u rekening te houden met de inhoud. U kijkt waarschijnlijk naar de capaciteit van de prullenbak. 'Als er zoveel liter in mijn prullenbak kan, heb ik die zak nodig'. Dit is niet helemaal juist.

Er bestaat namelijk een verschil tussen ronde en rechthoekige afvalbakken. Een afvalzak die perfect in een ronde bak past, past mogelijk niet in een rechthoekige, zelfs als hij qua inhoud in liters precies lijkt te kloppen.

Berekening vuilniszak voor rechthoekige afvalbak: 
  • Meet de hoogte, breedte en diepte van uw prullenbak of binnenemmer. 
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen telt u de breedte en diepte van de afvalbak bij elkaar op. Als uw bak een brede rand heeft, telt u er nog wat extra centimeters bij op. 
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen telt u de hoogte van de bak op bij de helft van de breedte / diepte (de langste van de twee). Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.
Berekening vuilniszak voor ronde afvalbak: 
  • Meet de hoogte en diameter van uw prullenbak of binnenemmer. 
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen, vermenigvuldigt u de diameter van de bak x 3,14 en deelt u de uitkomst door 2. 
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen telt u de hoogte van de bak op bij de helft van de langste zijde van de bak. Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.

Eenvoudig uw kantoorartikelen bestellen

Bestel uw vuilniszakken en andere kantoorartikelen voor 23.59 uur dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis! Profiteer daarnaast van volledige garantie op uw aankopen. Heeft u nog vragen over het bestelproces of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.