123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Zeep

Was uw handen regelmatig met water en zeep voor een goede hygiëne. Door vaak te wassen met zeep verkleint u de kans dat ziekteverwekkers zich verspreiden. Zorg voor een goede hygiëne en koop hier uw zeep!

1 - 0 van 0

Zeep

Handen wassen met zeep? | Bestel nu!

Met Palmolive vloeibare zeep wast u dagelijks uw handen. Dankzij het verzorgende effect geniet u na het wassen van schone en zachte handen. Gedurende de coronacrisis wordt u geadviseerd om extra vaak uw handen te wassen en hier ook meer aandacht aan te besteden. Door al het handen wassen kan het voorkomen dat u last krijgt van droge handen. Bij 123inkt kunt u ook terecht voor Nivea verzorgende handcrème. Deze crème is verrijkt met amandelolie en biedt intense voeding voor uw handen. 

 

Reinigende handgel kopen?

Bent u veel onderweg of heeft u momenten dat u wel uw handen wilt wassen maar geen water of handdoek bij de hand heeft? Bestel dan reinigende handgel. Deze flesjes hygiëne gel neemt u makkelijk mee in uw tas. De alcoholhoudende gel helpt met het bestrijden van bacteriën en bacteriesporen. De gel is snel opgedroogd, waardoor u het gemakkelijk tussendoor kunt gebruiken.

 

Koop nu handzeep en reinigende gel, zo houdt u uw handen schoon en gedesinfecteerd. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina
eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.