123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snijmachines

Een snijmachine is op kantoor, en misschien zelfs thuis, onmisbaar. Een snijmachine helpt u bij het recht afsnijden van papier. Bekijk ons assortiment en bepaal welke snijmachine het beste bij u past.

1 - 0 van 0

Snijmachines

Bestel de juiste snijmachine

Rolsnijmachine

Een rolsnijmachine koopt u wanneer u zo nu en dan enkele vellen papier wilt snijden. Met behulp van de snijlijnen op de snijtafel, weet u zeker dat u recht snijdt. Dankzij de papierklem blijft het papier goed zitten.  Er zijn verschillende soorten snijmachines die naast een recht snijmes ook een ander snijmes hebben: gevouwen, golvend of geperforeerd. Kijk dus goed naar de verschillende specificaties van de snijmachines, om ervoor te zorgen dat u de juiste snijmachine koopt.

 

Guillotine snijmachine

In plaats van een rolsnijmachine kunt u ook een guillotine snijmachine kopen. Deze kan meer papier tegelijkertijd verwerken, dan een rolsnijmachine. Onze guillotine snijmachines zijn allemaal voorzien van een veiligheidskap. Het metalen snijoppervlak is ook bij de guillotine snijmachine voorzien van snijlijnen om zodat u gemakkelijk de juiste uitsnede maakt.

 

Wij adviseren om direct een reserve snijmessen aan te schaffen, zo kunt u voor langere tijd snijden.  


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.