123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snijmatten

Koop hier uw snijmatten in verschillende formaten, kleuren en opdrukken, Ze zijn gemaakt van zelfhelend kunststof, dat ervoor zorgt dat uw snijmat netjes blijft tijdens al uw handwerken. Snijmatten kopen doet u snel en voordelig bij ons. Bestel vóór 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

1 - 12 van 12

Snijmat kopen? Bestel deze snel!

Om te voorkomen dat u uw ondergrond beschadigt tijdens het snijden van materialen, gebruikt u een snijmat. Snijmatten bieden een stevige werkomgeving met een rubberen of kunststof ondergrond. Deze ondergrond is ook zelfhelend, waardoor uw oppervlak niet beschadigt als u aan het werk bent. Zo behoudt u een gladde en betrouwbare ondergrond en schuift uw materiaal niet weg. Snijmatten koopt u in verschillende formaten. Bij ons kiest u onder andere uit A1, A2, A3 en A4-formaat in verschillende kleuren, zoals blauw en groen. Snijmatten hebben kleine vierkanten op het oppervlak die dienen als centimeteraanduiding. Ook kunt u bij ons kiezen voor een roterende snijmat. Deze kan 360 graden worden gedraaid, waardoor het snijden van ronde vormen in één soepele beweging gedaan kan worden.

Hoe werkt zelfhelende kunststof?

Scherpe messen maken vaak diepe krassen in uw ondergrond. Met zelfhelende kunststof in uw snijmat zorgt u ervoor dat deze krassen weer dichttrekken, nadat een kras is gemaakt. Er zal altijd een kleine inkeping achterblijven van de kras, maar zelfhelend materiaal zorgt ervoor dat het voelt alsof u nooit een kras heeft gemaakt.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is een snijmat voedselveilig?

Nee, in de kleine snedes die achterblijven in een snijmat hopen bacteriën zich op. Hierdoor is het niet hygiënisch om op een snijmat voedsel te snijden. Gebruik hier altijd een snijplank voor.

Wat is een snijmat?

Een snijmat is een ondergrond, vaak gemaakt van kunststof, waar u makkelijk papier of karton op kunt snijden. Hiermee beschermt u uw tafelblad of bureau tegen krassen en beschadigingen. Een snijmat is ook vaak zelfhelend, waardoor de snijmat zelf ook niet beschadigt.

Zijn snijmatten geschikt voor alle soorten messen?

Snijmatten zijn in principe geschikt voor ieder soort mes. Wel is het belangrijk om een goed scherp mes te gebruiken, aangezien een bot mes schade kan veroorzaken aan uw materiaal. Het is dan ook aan te raden om een scalpel, rolmes of cirkelsnijder te gebruiken.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een snijmat? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.