123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

Cricut tools

Bestel hier alle Cricut tools die u nodig heeft! Selecteer uw type plotter en bekijk het ruime assortiment gereedschap speciaal voor dat model. U heeft de keuze tussen diverse losse accessoires óf handige sets met meerdere Cricut tools. Bestelt u op werkdagen voor 23:59? Dan heeft u uw Cricut tools morgen al in huis!

Cricut tools

Koop hier alle Cricut tools voor uw snijplotter

Als u met uw Cricut plotter aan de slag gaat, ligt er een wereld vol creatieve mogelijkheden aan uw voeten. Met behulp van de juiste Cricut accessoires breidt u uw plotter uit en wordt elk knutselproject een succes. Onmisbare tools zijn bijvoorbeeld:
  • Een snijmat die het materiaal op de plaats houdt tijdens het snijden
  • Cricut mesjes in diverse diktes
  • Pennen om uw snijplotter te laten schrijven
  • Een schraper om stickers of vinyl gelijkmatig aan te brengen of te verwijderen
  • Een spatel om uw materiaal voorzichtig van de snijmat te halen
  • Een pelhaak om uw creatie te verfijnen of stickers los te pellen van het vel
In onze webshop koopt u bovendien zeer complete starterssets met daarin een verzameling handige tools voor uw snijplotter.

Cricut accessoires voor elk model

De meeste Cricut tools en accessoires zijn geschikt voor alle plotters. Toch is er ook een aantal accessoires dat alleen gebruikt wordt voor de uitgebreidere modellen, zoals de Explore en de Maker. Doordat deze meer functies en dus mogelijkheden hebben, heeft u hier soms specifieke Cricut tools voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan snijwieltjes voor vouw- en scheurlijnen of een speciaal mesje dat razendsnel een golvende rand kan maken. Als u hierboven klikt op de Cricut snijplotter die u heeft, ziet u vanzelf welke accessoires ervoor geschikt zijn.

Meer benodigdheden voor uw Cricut snijmachine?

In onze webshop bent u aan het juiste adres voor een scherp geprijsde snijplotter, maar slaat u bovendien al uw Cricut accessoires in. Zo verkopen wij naast de handige tools ook speciaal Cricut materiaal waarmee alle creaties van uw dromen werkelijkheid worden.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van Cricut tools, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.