123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Linialen

Meten is weten! Met onze linialen en andere meetinstrumenten kunt u nauwkeurig afmetingen bepalen en hoeken meten. Bekijk snel de verschillende opties.

1 - 0 van 0

Linialen

Op zoek naar een liniaal? Bestel nu voordelig online

Bij 123inkt.nl vindt u het juiste meetinstrument voor elke klus. Van kleine linialen van 20 cm tot grote linialen van 50 cm. Dankzij de aanduiding in millimeters en centimeters kunt u lengtes zeer nauwkeurig meten. Kies uit verschillende materialen, zoals een plastic liniaal, een flexibel exemplaar van kunststof of een stevig model van aluminium.

Schoollinialen en geodriehoeken
Op zoek naar een liniaal, geodriehoek of koershoekmeter voor exacte vakken, zoals wiskunde? In ons assortiment vindt u allerlei voordelige geodrieken voor gebruik op school of de universiteit. Met de stevige meetinstrumenten bepaalt u afmetingen en kunt u rechte lijnen en hoeken tekenen in schriften. Wilt u op een schoolbord werken? Voor docenten is er een handige geodriehoek van 80 cm beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook andere schoolbordinstrumenten aan.

Technische tekeningen
Ook voor het maken van technische tekeningen bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Zo kunt u schaalstokken met een duidelijke schaalaanduiding of een tekengeodriehoek met een metrische schaalverdeling kopen. Bestel ook gelijk andere benodigdheden, zoals potloden, gummen of een tekenbord mee.

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook meetinstrumenten die handig zijn bij het klussen en het uitoefenen van hobby's. Een rolmaat komt bijvoorbeeld bij elke klus van pas en een quiltliniaal is ideaal als u veel met quilt of andere stoffen werkt.
Heeft u nog vragen over het bestellen van linialen? Onze klantenservice helpt u graag op weg.