123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Speciale markers

Speciale markers voor thuis, op kantoor of in uw werkplaats of medische omgeving bestelt u hier voor de allerbeste prijs. Onze speciale stiften zijn geschikt voor verschillende oppervlaktes, waaronder rubber, aluminium, kunststof, massief hout en textiel. Van stickerverwijderaars en voegenmarkers tot porseleinstiften en diepvriesmarkers: wij hebben het allemaal in ons assortiment. Bestelt u vóór 23.59 uur? Dan heeft u de speciale markers de volgende dag al in huis!
1 - 0 van 0

Speciale markers

Koop speciale markers voor al uw markeringen

Speciale markers zijn ideaal voor het schrijven op verschillende ondergronden. In onze webshop vindt u een breed assortiment van speciale stiften. Elke speciale marker is geschikt voor specifieke materialen, oppervlakken en doeleinden. Gebruik daarom altijd de juiste stift. Hierdoor hecht de inkt perfect aan de ondergrond en zijn uw teksten en markeringen goed leesbaar.
 • Aerospace marker: bouwcomponenten van o.a. aluminium en staal.
 • Bandenmarker: rubberbanden.
 • Cleanroommarker: gelamineerde papieren en foliesoorten in stofvrije omgevingen.
 • Diepvriesmarker: plastic diepvrieszakken en -bakken.
 • Huidmarker: voor radiologie, nucleaire geneeskunde en bestraling.
 • Kabelmarker: kunststof kabels en snoeren.
 • Meubelmarker: fineer en massief houten meubels.
 • NLS high-techmarker: corrosie-arm schrijven op bijna alle materialen voor lucht- en scheepvaart en nucleaire industrie.
 • Outdoormarker: spullen op uw balkon of in uw tuin van o.a. kunststof, metaal en glas.
 • Porseleinstift: porselein, ovenvast glas en geglazuurd keramiek.
 • Röntgenmarker: röntgenfoto’s.
 • Securitas uv-marker: uv-markeringen op bijna alle materialen.
 • Stickerverwijderaar: stickerresten verwijderen van o.a. glas, porselein en kunststof.
 • Timmermanspen: boorgaten, steunen en moeilijk toegankelijke plekken van bijna alle materialen.
 • Voegenmarker: kleine beschadigingen en vuil op voegen van tegels en wanden wegwerken.
 • Wasgoedmarker: kledinglabels van bijna alle textielsoorten.
Speciale markers worden veel gebruikt door professionals in de medische sector, bouw, scheepvaart en nucleaire industrie. Ook voor thuis, kantoren, winkels of restaurants hebben wij handige stiften. Hier kunnen diepvriesmarkers, meubelmarkers of voegenmarkers goed van pas komen.

Stickerverwijderaar

Gebruik een stickerverwijderaar om moeiteloos alle soorten papieren etiketten, labels en stickers te verwijderen. In onze webshop vindt u een handige stift en een spray. De stift is geschikt voor een groot aantal oppervlakken, zoals porselein, glas en kunststof. Met onze labelcleaner spray verwijdert u moeiteloos stickers van oppervlakken als hout, metaal, glas en de meeste soorten plastic. Druppie tip Papieren labels, stickers of etiketten van een plastic ondergrond verwijderen? Test dan voor gebruik de reinigingsspray op het plastic materiaal.
druppie geeft een tip
TIP!
Papieren labels, stickers of etiketten van een plastic ondergrond verwijderen? Test dan voor gebruik de reinigingsspray op het plastic materiaal.

Porseleinstiften

Een porseleinstift is ideaal voor het decoreren van porselein, ovenvast glas en geglazuurd keramiek. Met een stift voor porselein creëert u unieke, handgemaakte tekeningen of teksten. De lichtechte pigmentinkt van deze speciale marker is op waterbasis. De inkt droogt snel en het laat geen vlekken achter. Voor het inbranden kunt u zelfs nog correcties uitvoeren. De inkt is ontworpen om te hechten aan onder andere schaaltjes, borden, mokken, eierdopjes en ornamenten van porselein. Na het bakken in de oven zijn uw decoraties vaatwasserbestendig tot 50 °C.

Onze porseleinmarkers hebben een flexibele punt (schrijfdikte van 1-4 mm) waarmee u fijne lijnen trekt maar ook grotere oppervlakken inkleurt. De stiften zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, groen, blauw, geel en zwart.

Bestel een handige set met Edding porseleinstiften om in één keer 6 kleuren in huis te hebben. Elke set bevat kleuren die uitstekend bij elkaar passen:
 • Zwart, rood, blauw, groen, geel en bruin.
 • Rood, oranje, bruin, roze, karmijnrood en karmijn.
 • Zwart, violet, lichtblauw, lichtgroen, turquoise en staalblauw.
De sets met porseleinstiften hebben een eigen kleurenpalet waarmee u de mooiste creaties maakt. Ook met porseleinverf kunt u uw servies decoreren met uw eigen schilderwerken. De POSCA paint markers zijn ook ideaal voor het schrijven, kleuren of schilderen op porselein. Deze verfstiften zijn verkrijgbaar in verschillende schrijfdiktes en geschikt voor allerlei ondergronden.

Voegenmarkers

Gebruik een voegenmarker voor het opknappen van de voegen tussen uw tegels of wanden. Deze speciale stift gebruikt u om beschadigingen of vuil weg te werken. De Edding voegenmarkers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zilvergrijs. Zo kunt u de originele kleur van uw voeg eenvoudig herstellen. De voegenstiften bevatten reukarme, water- en veegvaste, sneldrogende, sterk dekkende inkt die uw tegelwand- of vloer weer laat stralen.
 

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke soorten stiften zijn er?

Bij 123inkt.nl vindt u verschillende soorten stiften: aerospace markers, bandenmarkers, cleanroommarkers, diepvriesmarkers, huidmarkers, kabelmarkers, meubelmarkers, NLS high-techmarkers, outdoormarkers, porseleinstiften, röntgenmarkers, securitas uv-markers, stickerverwijderaars, timmermanspennen, voegenmarkers en wasgoedmarkers. Alle stiften bestelt u bij ons voor de scherpste prijs.

Welke stiften op porselein?

Gebruik porseleinstiften om te tekenen of schrijven op porselein. Deze markers bevatten inkt die perfect hecht op porseleinen borden, kopjes, schalen, eierdoppen en meer.

Hoe kan ik porselein beschilderen?

Porselein beschildert u met speciale porseleinstiften. Gebruik daarvoor de keramische markers van Edding. Bij 123inkt.nl vindt u porseleinstiften in verschillende kleuren. Ze hebben een flexibele punt waarmee u gedetailleerde tekeningen maakt en grote oppervlakken schildert. Porseleinverf en POSCA verfstiften zijn ook ideaal voor het decoreren van porselein.


Heeft u vragen over het bestellen van speciale markers? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.