123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tabletkast


Laad tablets op en bewaar ze in een veilige omgeving. Tabletkasten zijn perfect voor plekken waar veel wordt gewerkt met tablets. Sommige kasten zijn zelfs universeel: hierin bewaart u ook laptops. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel direct uw tabletkast.


Bestel vandaag uw tabletkast en berg tablets en laptops veilig op

De tabletkarren zijn gemaakt van sterke en veilige materialen. Hierdoor bergt u spullen veilig op. Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 23.59 uur en ontvang hem de volgende dag al in huis. Wilt u eerst nog wat informatie? Wij zetten de voordelen van een tablettrolley voor u op een rijtje.

Waarom u kiest voor de tabletkar

Op plekken waar tablets veel worden gebruikt, is een veilige opbergplek essentieel. De touchscreens kunnen immers snel beschadigen en zijn breekbaar. Om lang te genieten van uw tablet raden wij aan om te kiezen voor een veilige opbergplaats. De karren hebben stevige sloten, waardoor dieven geen kans hebben.

De tabletkast met ruimte voor 10 tablets

Kies voor een exemplaar waar u extra veel tablets in opbergt. Neem bijvoorbeeld de tabletkast met ruimte voor maar liefst tien stuks. Ze liggen niet alleen veilig opgeborgen, maar worden ook opgeladen. Hierdoor gaat u de volgende werkdag direct aan de slag met een volle batterij!

Laptop- en tabletkast in één

Wordt er gewerkt met tablets en laptops? Dan bevelen wij een universele laptop/tabletkast aan. Hierin laadt u tablets op en bewaart u ze op een veilige plek. De kasten zijn voorzien van sterke sloten om veiligheid te waarborgen. Maak gebruik van de zwenkwielen en rol de kast van A naar B. Uitgerold? Met behulp van de wielvergrendeling zorgt u ervoor dat de kast netjes op zijn plek blijft staan.

Naast tabletkasten verkopen wij ook bijpassende accessoires voor uw tablet. Bedien het touchscreen met een styluspen en maak het apparaat schoon met reinigingsdoekjes.

Heeft u vragen over het bestellen van tabletkasten? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.