123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Toetsenborden

Bestel hier uw toetsenbord en ga efficiënt aan de slag, zowel thuis als op kantoor. Ons assortiment bevat draadloze toetsenborden en toetsenborden met usb-kabel. Ook verkopen we handige combinaties van een toetsenbord en muis.

1 - 0 van 0

Toetsenborden

Toetsenbord kopen? Morgen in huis!

Een extern toetsenbord voor uw computer en laptop zorgt voor meer comfort en efficiëntie tijdens het werken. In onze webshops vindt u allerlei soorten toetsenborden voor scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een draadloos toetsenbord met bijbehorende computermuis of een eenvoudig model met Plug & Play, u bestelt het allemaal hier.

Bekabeld of draadloos toetsenbord?

De belangrijkste keuze die u moet maken bij het aanschaffen van een nieuw toetsenbord, is de verbindingsmogelijkheid. U heeft daarbij twee opties:

Toetsenbord met usb

Dit is de traditionele manier van verbinden, mogelijk gemaakt door een kabel tussen het toetsenbord en uw pc of laptop. Onze toetsenborden werken allemaal volgens het Plug & Play-principe. Dat betekent dat u direct kunt typen nadat u het toetsenbord heeft ingeplugd, zonder dat u enige software hoeft te downloaden.

Draadloos toetsenbord

Een draadloos toetsenbord verbindt u via Bluetooth met uw pc of laptop. Hiervoor wordt altijd een nano-ontvanger meegeleverd. Dit is een hele kleine usb-stick die zorgt voor de Bluetooth-verbinding tussen de apparaten. Ook hiermee kunt u direct aan de slag: er zijn geen ingewikkelde installaties nodig!

Kies voor een ergonomisch toetsenbord

Ergonomie is een ander aandachtspunt als u een toetsenbord gaat kopen. U gebruikt het immers een groot deel van de dag, waardoor het belangrijk is dat u er comfortabel en verantwoord mee kunt werken. We verkopen een aantal ergonomische toetsenborden, waarbij extra rekening is gehouden met een gezonde werkhouding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • Een lichte curve in het toetsenbord voor een natuurlijke houding van de handen
  • Een ingebouwde polssteun om uw polsen te ondersteunen tijdens het typen
  • Pootjes om zelf een comfortabele kanteling van het toetsenbord in te stellen

Mogelijk interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Welke toetsenbordindeling gebruiken we in Nederland?

In Nederland is QWERTY de standaard indeling van het toetsenbord. Alle toetsenborden die te koop zijn in de webshop van 123inkt, zijn voorzien van deze indeling.

Wanneer gebruikt u een los toetsenbord?

Een los toetsenbord is altijd noodzakelijk bij gebruik van een computer. Deze heeft geen ingebouwd toetsenbord, zoals een laptop dat wel heeft. Ook met een laptop kunt u een los toetsenbord gebruiken, bijvoorbeeld als u een laptopverhoger gebruikt.

Hoe moet ik mijn toetsenbord verbinden met mijn computer?

Toetsenborden worden via een usb-kabel of via Bluetooth met een computer verbonden. In beide gevallen kunt u vrijwel altijd direct aan de slag en hoeft u geen software te installeren. Dat wordt het Plug & Play-principe genoemd. Op de website van 123inkt vindt u zowel bekabelde als draadloze toetsenborden die werken met dit principe.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.