123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Waaiermappen


Wilt u een waaiermap bestellen om losse documenten op alfabet of datum te sorteren? Bij ons koopt u handige harmonicamappen voor het logisch ordenen van al uw documenten. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis!


Koop hier goedkope waaiermappen

Bent u op zoek naar een map om losse documenten handig te sorteren? Waaiermappen, ook wel harmonicamappen genoemd, bieden hiervoor een handige oplossing. De mappen met compartimenten maken het namelijk makkelijk om documenten op logische wijze op te bergen.

Stevige A4 waaiermappen om veilig en logisch te sorteren

De waaiermappen in ons assortiment zijn geschikt voor het opbergen van losse A4-documenten. De mappen zijn gemaakt van stevig karton, overtrokken met PP-folie. Dat zorgt ervoor dat ze erg stevig zijn en bestand tegen stof en vuil. De compartimenten aan de zijkant van de waaiers zijn afgesloten, hierdoor zijn uw documenten veilig opgeborgen. Voor een extra beveiliging sluit u de map met vakken met behulp van linten.

Harmonicamappen met 26 of 31 compartimenten

De waaiermappen in ons assortiment zijn multi-inzetbaar. Wilt u documenten ordenen volgens de letters van het alfabet? Koop dan een map met 26 compartimenten, gemarkeerd van A tot Z. Deze gebruikt u bijvoorbeeld om een catalogus alfabetisch te ordenen of een klantenbestand op naam te sorteren.

Sorteert u liever op datum? Koop dan een waaiermap met 31 compartimenten, genummerd van 1 tot 31. In deze map sorteert u bijvoorbeeld facturen of andere bedrijfsformulieren op de dagen van de maand. Daarnaast zijn de genummerde waaiermappen ook handig voor platenverzamelaars. De afmetingen van de map maken het namelijk perfect mogelijk om er lp’s in te bewaren. Een enorme keuze aan toepassingen, dus!

Andere soorten mappen om makkelijk te sorteren

Bent u, naast waaiermappen, nog op zoek naar andere soorten mappen om documenten in te ordenen? Neem dan eens een kijkje bij onze andere sorteermappen. Zo kunt u ervoor kiezen om te sorteren op blanco tabs, op cijfer, op letter of op kleur. Ook projectmappen zijn handig om losse documenten in op te bergen en overal mee naartoe te nemen. Deze hebben meestal een iets kleinere opbergcapaciteit.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn waaiermappen?

Waaiermappen zijn handige sorteermappen met meerdere compartimenten waarin u documenten op uw eigen manier sorteert. Zo sorteert u bijvoorbeeld op nummers of de letters van het alfabet.

Waarvoor kan ik waaiermappen gebruiken?

Waaiermappen, of harmonicamappen, gebruikt u om losse documenten volgens een bepaalde logica te sorteren. Gebruik ze bijvoorbeeld om documenten alfabetisch of volgens de dagen van de maand te ordenen.

Waar kan ik goedkope waaiermappen kopen?

De prijs van waaiermappen verschilt per merk en het aantal compartimenten. Profiteer van de laagsteprijsgarantie en koop uw waaiermappen voor de beste prijs bij 123inkt.nl. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van waaiermappen, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.