123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Nietmachines

Een nietmachine is een apparaat dat niet mag missen op uw bureau. U kunt er gemakkelijk papieren mee aan elkaar vast zetten en gebundeld houden. Wij bieden diverse modellen aan en alle nietjes die u daarbij nodig heeft. Koop nu uw nietmachine voor de laagste prijs!

1 - 0 van 0

Nietmachines

Makkelijk en snel nieten met de nietmachines van 123inkt

Nietmachines, niettangen en tackers bestaan in verschillende soorten en maten. Heeft u een nietmachine nodig voor thuis of voor zakelijk gebruik? Let in beide gevallen goed op de nietcapaciteit van de machine die u bestelt.
 

Of u nou enkele papieren of juist hele stapels aan elkaar wilt nieten, voor elk project is er een nietmachine beschikbaar. Ons assortiment bevat standaard en mini nietmachines, nietmachines voor zwaar gebruik en langarm nietmachines, ideaal voor het nieten van drukwerk zoals brochures en boekjes.
 

De tackers, oftewel nietpistolen, zijn voorzien van een goede grip en kunnen door onder andere plastic en textiel heen nieten. Een tacker kan ook ideaal zijn voor het nieten op een houten ondergrond en is hierdoor ideaal voor tijdens het klussen.
 

Machine leeg? Koop dan ook losse nietjes via 123inkt om uw machine te vullen. Let er hierbij op dat u de goede maat bestelt. Indien u niet zeker weet welke nietjes passen bij uw behoefte, bekijk dan onze nietjesvergelijker. Met onze ontnieters kunt u nietjes in een mum van tijd verwijderen. Werkt u liever niet met nietjes, gebruik dan de nietloze nietmachine om enkele papieren op een milieuvriendelijke manier aan elkaar te hechten.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.