123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Canon i-SENSYS

Op zoek naar toners voor uw Canon i-Sensys printer? Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typenummers binnen deze serie laserprinters. Klik op uw modelnummer en bestel direct de juiste Canon i-Sensys toners!

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Bestel hier de juiste toner voor uw Canon i-Sensys printer

Heeft uw Canon i-Sensys toners nodig? Dan helpen wij u via deze pagina om de geschikte toners voor uw laserprinter te vinden. Binnen de Canon i-Sensys serie bestaan namelijk diverse typenummers, die wij hierboven voor u op een rijtje hebben gezet. U vindt het typenummer van uw Canon i-Sensys meestal op de voor- of bovenkant van de laserprinter. Weet u niet precies wat het typenummer van uw Canon i-Sensys laserprinter is, maar heeft u wel nog lege toners bij de hand? Gebruik dan het nummer op de oude toner om te zoeken op tonernummer. Het maakt dus niet uit of u zoekt op printernummer of tonernummer: wij zorgen er altijd voor dat u de passende toners voor uw Canon i-Sensys laserprinter bestelt.

De juiste Canon i-Sensys toner voor de beste prijs

De typenummers van Canon i-Sensys zijn opgebouwd uit een combinatie van letters en cijfers, zoals MF635Cx of MF643Cdw. Nadat u op het juiste typenummer geklikt heeft, tonen wij alle beschikbare zwarte en gekleurde toners voor deze specifieke Canon i-Sensys printer. Bij de meeste types is er, naast de originele Canon toners, ook de mogelijkheid om voor 123inkt huismerk toners te kiezen. Deze zijn goedkoper en hebben bovendien een hogere capaciteit. Bij de veelgebruikte Canon 045 BK toners maakt u bijvoorbeeld dubbel zoveel afdrukken, wanneer u voor de zwarte huismerk toner kiest! Uiteraard blijft uw Canon i-Sensys printer afdrukken van hoge kwaliteit maken.

Veelgestelde vragen

Welke toner past in mijn Canon i-Sensys printer?

Bij 123inkt kunt u toners zoeken door het typenummer van uw i-Sensys printer in te tikken. De juiste Canon i-Sensys toners worden dan direct getoond. Als er een goedkoper alternatief van het 123inkt huismerk beschikbaar is, ziet u dat ook direct.

Waar kan ik Canon i-Sensys toners kopen?

Op de website van 123inkt bestelt u eenvoudig en snel de juiste toners voor diverse Canon i-Sensys laserprinters. Dankzij onze laagsteprijsgarantie bent u dan bovendien verzekerd van de scherpste prijzen.

Wat is het verschil tussen originele Canon i-Sensys toners en 123inkt huismerk toners?

Kiest u 123inkt huismerk toners voor uw Canon i-Sensys printer, dan profiteert u van een lagere prijs én hogere capaciteit. Onze zelfontwikkelde toners zijn namelijk goedkoper dan originele toners en gaan bovendien langer mee.


Wilt u Canon i-Sensys toners kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.


Heeft u nog vragen over het bestellen van toners? Neem contact met ons op, wij helpen u graag even op weg.