123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Canon iR (imageRUNNER)

De goedkoopste Canon imageRunner toners

Om goede afdrukken te maken heeft uw Canon imageRUNNER printer de juiste toners nodig. Of u nu een zwart-wit printer of een kleurenprinter gebruikt, de toners zorgen ervoor dat tinten correct op papier worden gezet. Wanneer één van de toners leeg is, kan niet meer elke kleur worden geprint. Vervang de toner daarom tijdig. Zeker op kantoor, waar zowel interne als externe documenten worden geprint, is een perfecte afdrukkwaliteit van groot belang.

Een nieuwe toner voor uw laserprinter bestelt u eenvoudig online bij 123inkt.nl. Door te zoeken op printer type vindt u direct alle beschikbare toners, drums en andere artikelen voor uw laserprinter. Ook het printpapier kunt u direct met uw toner meebestellen; dit is natuurlijk ook onmisbaar bij het afdrukken. 123inkt.nl is de juiste plek voor het bestellen van uw toners voor thuis en op kantoor. Wij leveren uw toner morgen al bij u af en geven u de laagsteprijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt.

Heeft u nog vragen over het bestellen van toners of andere artikelen? Neem contact met ons op, wij zitten op werkdagen tot 22:00 uur klaar om uw vraag te beantwoorden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten