123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Algemene productinformatie

 • Bewaaradvies voor toners
  Een toner in gesloten verpakking is langdurig houdbaar als deze op de juiste wijze wordt bewaard. U kunt er eenvoudig zelf voor zorgen dat de producten ook na een langere opslagperiode de beste afdrukprestaties leveren.

  De juiste bewaarwijze voor toners
  Op bijna alle verpakkingen van toners staat een pijl die de bovenkant van de verpakking aanwijst. Deze pijl moet altijd naar boven wijzen. Staat er geen pijl op de verpakking? Dan herkent u de boven- en onderkant aan de tekst of labels op de verpakking. Als de tekst rechtop staat en leesbaar is, dan staat het artikel goed. Bewaar een toner bij kamertemperatuur.

  Waarom is een juiste bewaarwijze zo belangrijk bij toners?
  Als een toner op de zijkant wordt bewaard, dan raakt het tonerpoeder ongelijkmatig verdeeld. Dit kan na de installatie in de printer leiden tot volledig zwarte pagina's, strepen of blanco pagina's. Schud de toner voor installatie altijd enkele malen heen en weer om het tonerpoeder gelijkmatig te verdelen. Raadpleeg in het geval van een verminderde afdrukkwaliteit de tips voor het verbeteren van de afdrukkwaliteit. U vindt deze na het inloggen in uw persoonlijke 'Vraag en Antwoord'-omgeving. Klik hier om in te loggen in uw 123inkt account.


Terug Terug naar boven