Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Bestellen

• Hoe kan ik de juiste artikelen vinden op de website?
    Bij 123inkt.nl vindt u het grootste assortiment inkt, toners en kantoorartikelen. Voor nagenoeg iedere printer hebben wij artikelen op voorraad liggen.

Zoek bij voorkeur via het menu links voor een volledig overzicht van geschikte artikelen voor uw printer:

- Selecteer een categorie, bijvoorbeeld 'Inkt cartridges'.
    - Selecteer het merk van uw printer.
    - Kies voor 'Printer type'.
    - Selecteer uw printer type uit het overzicht.

of

Weet u het typenummer van het verbruiksartikel? Dan kunt u ook op de volgende wijze zoeken:
    - Selecteer een categorie, bijvoorbeeld 'Inkt cartridges'.
    - Selecteer het merk van uw printer.
    - Kies voor 'Cartridgenummer'.
    - Selecteer het juiste artikel uit het overzicht.

U kunt ook de zoekfunctie gebruiken aan de linkerkant van de website. Houd er wel rekening mee dat hier ook resultaten worden weergegeven die gedeeltelijk overeenkomen. Het is dus aan te raden om altijd via het menu te zoeken om vergissingen te voorkomen.

Komt uw printer niet voor in de lijst of kunt u het gewenste artikel niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij controleren graag de beschikbaarheid van het door u gewenste artikel.

Tip
    Controleer altijd uw printer type op het apparaat zelf. In de handleiding of in de software kunnen soms bredere serienummers genoemd worden. Binnen een serie kunnen verschillende types voorkomen, die elk verschillende artikelen gebruiken.