123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Algemene productinformatie

 • Printen vanaf smartphone en tablet
  Wanneer u over een Wi-Fi printer beschikt, is het mogelijk om direct vanaf uw smartphone of tablet te printen. Via een mobiele applicatie kunt u op afstand printopdrachten verzenden naar de printer. Veel fabrikanten hebben hun eigen app ontwikkeld voor iOS en Android. Daarnaast is het mogelijk om via AirPrint of Google Cloudprinter mobiel te printen op apparaten die dit ondersteunen.
   
  • AirPrint is een functionaliteit die standaard op uw iPhone of iPad staat. Wanneer de printer AirPrint ondersteunt, is het vaak niet eens nodig om de mobiele applicatie van de fabrikant te downloaden. Klik simpelweg op 'print', geef het aantal exemplaren aan en selecteer de juiste printer.
  • Met Google Cloudprinter stuurt u via een beveiligde internetverbinding documenten naar uw printer. Een Google-ID is vereist. Klassieke printers registreert u dankzij een functie van Google Chrome. Cloudprinters registreren zichzelf rechtstreeks via internet, zonder dat een laptop of pc nodig is.
  • Fabrikanten met eigen applicatie: Brother iPrint&Scan, Canon PRINT business, Epson iPrint, HP Print service, KYOCERA Mobile Print, Ricoh MyPrint en Xerox Mobile Print Solution.

Terug Terug naar boven