Vanwege de extreme drukte kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
 
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Halloween decoraties om te printen

Halloween decoraties om te printen
 

31 oktober is het zover: Halloween! De dag waarop we ons verkleden als enge karakters en kinderen langs de deuren gaan om snoep te ontvangen. Vooral in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is deze feestdag erg populair, maar ook in Nederland doen steeds meer mensen iets met Halloween. Of het nu een verkleedpartij, een horrorfilmmarathon of een spookachtige spelletjesavond is: Halloween-decoraties geven extra sfeer aan de festiviteiten.

Gratis Halloween-decoraties printen

Tegenwoordig kunt u bij verschillende winkels versieringen voor Halloween kopen. Besteedt u liever geen geld aan decoraties die u maar één keer per jaar gebruikt, maar wilt u uw huis wel versieren? Dan is het een goede optie om zelf decoraties te maken. Dit kan gemakkelijk. Het enige wat u nodig heeft is een printer met voldoende inkt of toner en printpapier.


Print onze gratis templates, knip de decoraties uit en versier uw huis! Tip: de kaders in ons template zijn ideaal om te gebruiken als uitnodiging voor een Halloween-feest of als een griezelige Halloween-kaart. Download de templates hier.

Tekenen op het raam

Ook de ramen kunt u versieren voor Halloween. Zo kan iedereen die langsloopt, genieten van de decoraties. Wens iedereen een fijne Halloween door op het raam te schrijven met een krijtstift of teken een pompoen of heks op het glas. Bent u zelf geen geweldige tekenaar? Geen probleem! Wij helpen u een handje. Print een afbeelding uit het bovenstaande template en trek het uitgeknipte figuur over.

Eetbare Halloween-decoraties

Bij een thema-avond hoort natuurlijk ook toepasselijk eten. Gaat u voor een Halloween-taart? Met eetbare inkt kunt u foto’s, afbeeldingen en tekst op frosting sheets printen. Deze eetbare vellen zijn ideaal voor het decoreren van taarten en smaken ook nog eens zoet. Zo wordt de taart angstaanjagend mooi én lekker!

Liever handmatig versieringen creëren? Gebruik stiften met eetbare inkt om de finishing touch te geven aan spookachtige traktaties. Teken bijvoorbeeld details op het fondant of de marsepein van een cupcake. Een zwarte en oranje stift zijn echte aanraders voor dit thema.
 

123inkt.nl wenst u alvast een griezelige Halloween toe!

  Terug naar het blogoverzicht

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!