123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Hoe zeg ik mijn HP Instant Ink abonnement op?Daar zit u dan, radeloos aan het bureau. Naast u staat een printer, gekoppeld aan een HP Instant Ink abonnement. Misschien wilde u het abonnement uitproberen, was het al gekoppeld of leek het zo voordelig… Wat de reden ook is, u wilt er vanaf, maar weet niet precies hoe. Geen probleem: wij zijn hier om u uit de brand te helpen! In dit artikel leggen wij haarfijn uit hoe u het abonnement binnen enkele minuten stopzet. Handig, want dat scheelt weer tijd en geld. Wilt u liever eerst meer weten over de voor- en nadelen van een HP Instant Ink abonnement? Lees het hier.

Handig om vooraf te weten

Voordat u het abonnement stopzet, is het handig om van tevoren bij een aantal punten stil te staan. Zo moet u, bij het stopzetten van uw HP Instant Ink abonnement, de speciale cartridges terugsturen naar HP. Dit klinkt misschien lastig, maar dat is het niet! Stop de cartridges in de meegeleverde, gefrankeerde retourenvelop en breng deze naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Op het hoofdkantoor van HP worden de cartridges vervolgens gerecycled. Milieubewuster wordt het niet, toch? Om niet mis te grijpen en lekker door te blijven printen, is het handig om van tevoren nieuwe HP cartridges te bestellen.

Opzeggen van een HP abonnement

Volg de volgende 4 stappen en zet gemakkelijk uw HP Instant Ink abonnement stop.

Stap 1: Surf naar de website van HP Instant Ink: https://hpinstantink.com/signin en log in met uw accountgegevens.

Stap 2: Klik op het ‘Status’ gedeelte en kies de printer waarvan u het abonnement wil stopzetten.

Stap 3: Vervolgens drukt u (links) op ‘Mijn account’ en daarna op ‘Accountinstellingen’.

Stap 4: Klik op ‘Mijn HP Instant Ink-abonnement annuleren’.

Ontvangt u thuis toch nog cartridges van HP? Geen paniek! Dit komt omdat de service van het abonnement doorloopt tot aan het einde van de factureringsperiode. De HP printer meet automatisch wanneer de inkt bijna op is en stuurt vervolgens nieuwe cartridges naar uw adres. Draait u tijdens deze factureringsperiode extra prints uit waardoor u het limiet van uw abonnement overschrijdt? Dan moet dit alsnog worden bijbetaald. Pas na deze periode print u eindeloos verder zonder abonnement.

Hoe nu verder?

U bent nu abonnement vrij, maar hoe gaat het verder? Schaf reguliere cartridges aan om weer de mooiste foto’s en uittreksels te printen. Hierdoor betaalt u alleen voor de pagina’s die u ook daadwerkelijk print. Enne… Wist u dat dit nu nog goedkoper kan met onze 123inkt huismerk cartridges? Met levenslange garantie en besparingen tot 60% maakt u zich geen zorgen meer over de inktkosten of het overschrijden van uw limiet.

Terug naar het blogoverzicht

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!