123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Welke Epson printerseries zijn er?Welke Epson printerseries zijn er?

Er zijn een hoop verschillende merken printers. Alsof het nog niet lastig genoeg is om te kiezen, heeft elk merk ook nog eens verschillende printerseries en binnen deze series een hoop modellen. De keuze is reuze!
 

Om u op weg te helpen, geven we iets meer toelichting over de verschillende modellen van Epson. 
 

Epson Expression: compacte inkjetprinters voor thuisgebruik en kleine kantoren
 

Onder de Epson Expression-serie vallen drie varianten: Epson Expression Home, Photo en Premium. Deze compacte all-in-one printers zijn inkjetprinters waarmee u kunt afdrukken, kopiëren en scannen. Voor deze inkjetprinters kunt u gebruikmaken van zowel originele als huismerkcartridges. Zo profiteert u altijd van een voordelig alternatief.

 • Epson Expression Home
  De Epson Expression Home is ideaal voor thuisgebruik. Dankzij het compacte formaat en stijlvolle ontwerp verwerkt u de printer makkelijk in uw interieur.
   

 • Epson Expression Photo
  Maakt u veel foto’s en wilt u deze graag zelf kunnen printen? Met de Epson Expression Photo drukt u de meest kleurrijke en heldere foto’s af. U behaalt de beste resultaten wanneer u de foto’s print op ons fotopapier.
   

 • Epson Expression Premium
  De Premium printer van Epson is een all-in-one printer met automatische documentinvoer – ook wel bekend onder de afkorting ADF. Dankzij ADF is deze printer zeer geschikt wanneer u vaak scant en kopieert. Deze printer combineert de beste kwaliteiten van de Epson Expression Home en Photo.

Epson WorkForce: snel printen met inkjetprinters voor (thuis)kantoren
 

De naam suggereert het al: printers uit de Epson WorkForce-serie zijn geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren. Deze printer vindt u voornamelijk terug in kleine kantoren, middelgrote kantoren en thuiskantoren. Dankzij ADF – automatische documentinvoer – scant en kopieert u stapels papier met groot gemak. Voor middelgrote kantoren is de Epson WorkForce Pro beter geschikt dan de gewone Epson WorkForce. Deze printerserie heeft meer functies dan de standaard WorkForce, is sneller en heeft een hogere papiercapaciteit. Ook de inktcartridges voor de WorkForce hebben een hoge capaciteit, waardoor u veel kunt printen, voordat de cartridges vervangen moeten worden.
 

Epson EcoTank: eco printers met afzonderlijke inkttanks
 

De Epson EcoTank is anders dan de Expression en de WorkForce-serie. Deze printer maakt namelijk geen gebruik van inktcartridges, maar heeft een groot inktreservoir dat bijgevuld wordt met inktflessen. U hoeft dus nooit meer de inktcartridges te vervangen. De afzonderlijke tanks kunnen per kleur bijgevuld worden. Binnen de Ecotank-serie vindt u all-in-one printers die geschikt zijn voor frequent thuisgebruik, maar ook modellen die ontwikkeld zijn voor snel en zwart-wit printen en hierdoor op een kantoor goed tot hun recht komen. Ook voor fotoliefhebbers zijn er Ecotank-modellen die prachtige afbeeldingen in heldere kleuren afdrukken.
 

Selecteer de printer die het beste bij uw wensen past. U zult merken dat u razendsnel de juiste printer gevonden heeft! Wilt u meer weten over de verschillende soorten printers van HP, Canon of Brother? Bekijk dan onze blogpagina!


Terug naar het blogoverzicht

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Back to work starts here!