123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Duurzame producten

Verantwoord winkelen

U kunt voor steeds meer producten bij ons terecht. Wij breiden ons assortiment steeds verder uit met nieuwe artikel(soorten) en steeds vaker kunt u kiezen voor duurzame alternatieven. Zo maken we verantwoord winkelen steeds makkelijker!

123inkt huismerk

Al jaren bieden wij kwalitatieve en prijsvriendelijke huismerkproducten aan. In het verleden waren dit alleen cartridges en toners, maar ons assortiment wordt steeds groter. Inmiddels kunt u meer dan 10.000 producten van ons 123inkt huismerk vinden! In veel gevallen is dit een duurzaam alternatief. Ontdek het 123inkt huismerk

Inktcartridges en toners

De inktcartridges en toners van het 123inkt huismerk bevatten vaak meer inkt of tonerpoeder dan de originele merken, omdat wij de volledige capaciteit van het product benutten. 

Ook maken we zoveel mogelijk gebruik van (gedeeltelijk) gerecyclede materialen, waardoor plastic onderdelen een nieuw leven krijgen en niet op de vuilstort belanden. Voor meer informatie over recyclen klikt u hier.

Meteen zien of er een inktcartridge of toner van het 123inkt huismerk beschikbaar is voor uw printer?
 

Kantoorartikelen

Bij veel kantoorartikelen kunt u kiezen voor ons 123inkt huismerk. Van schetsblok tot nietmachine en van plakband tot marker, voor meer dan 17.000 kantoorartikelen bieden wij een alternatief! Als het kantoorartikel een milieukeurmerk of duurzaam label draagt, staat dit bij het product aangegeven. Kijk snel of u een duurzame keuze kunt maken voor uw kantoorartikelen!
 

  Klik hier voor alle kantoorartikelen

Papier

Ons 123inkt huismerk papier is niet alleen kwalitatief de beste keuze, maar draagt ook nog eens maar liefst drie milieukeurmerken. Dit papier is dus met recht duurzaam te noemen en is niet voor niets de populairste keuze van onze klanten!   
 
  FSC Het FSC-keurmerk laat zien dat hout is gebruikt uit bossen met duurzaam bosbeheer, en draagt daarmee bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. 
EU Ecolabel Het EU Ecolabel wordt gegeven aan producten en diensten die gedurende hun volledige levenscyclus een verminderde impact hebben op het milieu. 
TCF Bij het bleken van ons 123inkt huismerk papier wordt geen chloor gebruikt. 

Klik hier voor 123inkt huismerk papier