123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

123inkt en goede doelen

123inkt.nl en goede doelen

Steunt 123inkt.nl goede doelen?
Recycling
Kledingdonatie
Stichting Opkikker
Materiaalsponsoring
 

Steunt 123inkt.nl goede doelen?

123inkt.nl steunt op diverse manieren goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar ook op andere plekken in de wereld.
 
 

Recycling

Het recyclen van inktcartridges is goed voor het milieu én voor een heleboel goede doelen. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt klanten de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos inktcartridges in te leveren. De vergoeding hiervan kan de klant zelf besteden, maar kan hij of zij ook direct doneren aan een goed doel. Inmiddels zijn er op deze manier al meer dan 500 goede doelen gesteund!
 
Klik hier voor meer informatie over ons recycleprogramma
 

Kledingdonatie

123inkt.nl sponsort de volledige jeugdafdeling van een groot aantal voetbalclubs in Nederland. Ons sponsorprogramma 'De jeugd heeft de toekomst' sponsort iedere jeugdspeler van de club met een compleet kledingpakket. Meer informatie over het sponsorprogramma? Klik hier.

Na drie jaar gebruik vervangt 123inkt.nl de voetbalkleding van alle jeugdleden van gesponsorde clubs. De kleding die op dat moment nog aan de kwaliteitseisen voldoet, doneren de clubs aan goede doelen. Zo krijgt veel 123inkt-kleding ergens ter wereld een tweede, heel goed, leven!

Voor onze kledingdonatie werken wij samen met Wings of Support. Dit is een initiatief van medewerkers van KLM dat zich inzet voor minder bedeelde kinderen. Via deze organisatie wordt de voetbalkleding van 123inkt.nl door kinderen in landen over de hele wereld gedragen.
     
Kledingdonatie Tanzania Kledingdonatie Gambia Havana
 
Klik hier voor meer informatie over kledingdonatie
 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft met haar activiteiten een bijzonder plekje in het hart van de directie en medewerkers van 123inkt.nl veroverd. Daarom hebben wij op zaterdag 2 en zaterdag 16 oktober 2021 met vele collega's vrijwillig geholpen bij een Super Opkikkerdag. Op deze bijzondere dag worden jaarlijks vele tientallen gezinnen met een langdurig ziek kind helemaal in het zonnetje gezet! 
 
 

Materiaalsponsoring

Naast kledingpakketten doneert 123inkt.nl ook de bekende gele pennen. Dit doen wij bijvoorbeeld aan scholen in derdewereldlanden. Onze pennen zijn onder andere al te vinden in Mongolië, Tanzania, Oeganda en Gambia!

Steunt u een goed doel dat onze pennen goed kan gebruiken? Stuur dan een e-mail naar marketing@123inkt.nl


 
 
Terug naar het overzicht Terug naar boven