123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

123inkt en goede doelen

123inkt.nl en goede doelen

Steunt 123inkt.nl goede doelen?
Recycling
Kledingdonatie
Stichting Opkikker
Materiaalsponsoring
 

Steunt 123inkt.nl goede doelen?

123inkt.nl steunt op verschillende manieren goede doelen. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar ook op andere plekken in de wereld. Hieronder vindt u per onderwerp meer informatie. 
 
 

Recycling

Veel inktcartridges kunnen gerecycled worden. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor een heleboel goede doelen! Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt onze klanten namelijk de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos inktcartridges in te leveren. De vergoeding hiervoor kan door de klant zelf worden gebruikt, maar kan ook direct worden gedoneerd aan een goed doel. Inmiddels zijn er op deze manier al meer dan 500 goede doelen gesteund!
 
Klik hier voor meer informatie over ons recycleprogramma
 

Kledingdonatie

123inkt.nl sponsort de volledige jeugdafdeling van een groot aantal voetbalclubs in Nederland. Ons sponsorprogramma met de naam "De jeugd heeft de toekomst" sponsort elke jeugdspeler van de club met een compleet kledingpakket. Klik hier voor meer informatie over het sponsorprogramma.

Na 3 jaar gebruik vervangt 123inkt.nl de voetbalkleding van alle jeugdleden van gesponsorde clubs. De kleding die op dat moment nog aan de kwaliteitseisen voldoet, wordt door de clubs gedoneerd aan goede doelen. Zo krijgt veel 123inkt-kleding ergens ter wereld een tweede, heel goed, leven!

Voor onze kledingdonatie werken wij samen met Wings of Support. Dit is een initiatief van medewerkers van KLM dat zich inzet voor minder bedeelde kinderen. Via deze organisatie wordt de (oude) voetbalkleding van 123inkt.nl door kinderen in landen over de hele wereld gedragen.
 
Kledingdonatie Tanzania Kledingdonatie Gambia Havana
 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft met haar activiteiten een bijzonder plekje in het hart van de directie en medewerkers van 123inkt.nl veroverd. Daarom hebben wij op zaterdag 22 september 2018 en zaterdag 21 september 2019 met zo'n 70 collega's vrijwillig geholpen bij een Super Opkikkerdag. Op deze bijzondere dag worden jaarlijks zo'n 55 gezinnen met een langdurig ziek kind helemaal in het zonnetje gezet! 
 
 

Materiaalsponsoring

123inkt.nl doneert niet alleen kledingpakketten, maar ook onze bekende gele pennen aan bijvoorbeeld scholen in derdewereldlanden. Zo zijn onze pennen onder andere al te vinden in Mongolië, Tanzania, Oeganda en Gambia! Steunt u een goed doel dat de pennen goed kan gebruiken? Stuur dan een e-mail naar marketing@123inkt.nl


 
 
Terug naar het overzicht Terug naar boven
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!