123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • Sportkleding voor het goede doel

Sportkleding voor het goede doel

banner voetbalsponsoring

Donatie van sponsorkleding

Na 3 jaar vervangen wij de voetbalkleding van de gesponsorde clubs. De sponsorkleding is dan nog lang niet altijd aan vervanging toe. Daarom worden de oude tenues die bij inname nog aan onze kwaliteitseisen voldoen, in overleg met de club aan een goed doel gedoneerd. Zo geven we veel sponsorkleding een tweede - heel goed - leven!

Samenwerking

Voor onze kledingdonaties werken wij samen met verschillende organisaties, waaronder Wings of Support. Dit is een initiatief van KLM-medewerkers om kinderen in ontwikkelingslanden te voorzien van kleding, onderwijs en medische hulp. Meer over Wings of Support
Door de aard van het werk van het KLM-personeel komen zij op veel verschillende plekken over de hele wereld. Hier richten zij zich voornamelijk op het verlenen van gerichte en onvoorwaardelijke steun aan groepen kinderen in het algemeen. Op die manier ondersteunen zij duurzame, lokale projecten, die op hun beurt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen geholpen worden.
Naast Wings of Support werken we samen met onder andere ChildsLife, Stichting Corantijn en LFA Girls Football. Mede dankzij hen wordt de (oude) voetbalkleding van 123inkt door kinderen in landen over de hele wereld gedragen.