123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Voetbalsponsoring

voetballende jeugd in 123inkt tenue

Sponsor­programma amateur­voetbal

123inkt levert graag een bijdrage aan de samenleving. Dat doen wij onder andere door als Hoofdsponsor Jeugd bijna veertig Nederlandse amateurvoetbalclubs te ondersteunen. Dankzij dit sponsorprogramma lopen alle jeugdleden met hetzelfde presentatiepak, wedstrijdtenue en voetbaltas. Zo profiteren al ruim 15.000 jeugdvoetballers in gelijke mate van onze ondersteuning, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond. 3 voordelen sponsorprogramma
Na drie seizoenen worden de tenues vervangen. We houden dan rekening met nieuwe cosponsors, aangepaste clublogo's en verbeterde materialen. Op die manier blijft de uitstraling van de club in absolute topvorm.

En de gedragen kleding? Daarmee steunen wij sportprojecten over de hele wereld, waarbij het oude tenue een tweede leven krijgt.
Alle deelnemende clubs

Doe ook mee!

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem dan snel contact op met ons team van accountmanagers. Neem contact op
"Al snel bleek dat 123inkt een serieuze en betrouwbare partner is. Het is goed zakendoen op een bijzonder prettige wijze. Zij denken positief mee in het (gezamenlijke) belang van onze vereniging."
Ron Nederstigt
Voorzitter JVC Julianadorp
"Onze jeugdspelers lopen op speeldagen trots in de presentatiepakken van 123inkt, waarop ook ons clublogo te zien is. (...) na zes seizoenen horen we nog steeds geen wanklanken. Complimenten wel overigens!"
Norbert van Hengstum
Voorzitter VV Hooglanderveen
"Gelukkig gaan we weer een volgende periode van drie jaar samen aan en begint het volgende seizoen weer een hele frisse start, met inderdaad nieuwe tassen, trainingspakken, sokken, shirts en broeken!"
Caroline Bunnig
Communicatie & Sponsoring SV de Meer

Waarom voetbal­sponsoring?

Iedere dag maken we bij 123inkt bewuste keuzes. Zo proberen we uw bestellingen zo groen mogelijk bij u te bezorgen. Daarnaast halen we geld op voor verschillende goede doelen. Omdat wij ons betrokken voelen bij de maatschappij leveren we graag een duurzame bijdrage aan de samenleving, op een manier die bij ons past.
Voetbalclubs hebben een belangrijke rol als sociale, sportieve en culturele ontmoetingsplaats. Op en rond het veld komen jongeren in aanraking met normen en waarden die bijdragen aan hun ontwikkeling. Sport verbindt en ons sponsorprogramma draagt bij aan een sfeer van gelijkheid en respect. Waarden die ook buiten het speelveld worden uitgedragen.