123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J140W

Inktcartridges voor uw Brother DCP-J140W printer vindt u hier. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit zwarte en kleurencartridges in normale en hoge capaciteit. Vervang uw originele Brother cartridges met ons huismerk en bespaar op iedere print. De huismerk cartridges zijn gevuld met meer inkt en u hoeft ze minder vaak te vervangen. Print uw printer niet optimaal? Bestel dan gelijk een reinigingscartridge mee!

De goedkoopste cartridges voor uw Brother DCP-J140W koopt u hier!

Uw Brother DCP-J140W printer maakt gebruik van cartridges met de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Voor uw Brother printer zijn er cartridges met verschillende capaciteiten. Zo beslist u zelf welke Brother cartridge bij uw printgedrag past. De Brother LC-985BK zwart bevat 3,9 milliliter meer inkt dan de standaard zwarte cartridge van Brother. Er is verder geen enkel verschil tussen de cartridges. Een extra grote Brother cartridge is net zo groot als een normale, er zit alleen meer inkt in. Vanwege onze laagsteprijsgarantie bestelt u originele Brother cartridges het goedkoopst bij ons. Bespaar nog meer geld met de 123inkt huismerk inktcartridges. Deze bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel.

Huismerk Brother DCP-J140W cartridges zijn het goedkoopst

Onze huismerk cartridges worden door onszelf ontwikkeld en uitvoerig getest, waardoor wij de kwaliteit van A tot Z waarborgen. De 123inkt huismerk cartridges hebben altijd de goede pasvorm en passen altijd in uw printer, waardoor dit een perfect alternatief is voor originele cartridges. Wanneer u kiest voor ons huismerk, profiteert u van de laagste prijs, maar u ontvangt ook nog eens een vollere cartridge. Wij vullen onze inktpatronen namelijk altijd zo vol mogelijk, terwijl de originele cartridges nooit vol zitten.

Bespaar nog meer met een Brother DCP-J140W multipack

Wanneer u kiest voor het 123inkt huismerk, profiteert u van de laagste prijs. Maar u kunt nog meer besparen in uw portemonnee door voor een multipack inktcartridges te kiezen. Hier zitten de zwarte en kleurencartridges voor uw Brother DCP-J140W printer allemaal in, maar dan voor een lagere prijs dan dat u deze allemaal los zou moeten kopen.

Brother printkop reinigen met een reinigingscartridge

Als u merkt dat uw documenten met strepen uit uw Brother printer komen, dan kan het zomaar zijn dat de spuitkanalen van uw printer verstopt zitten. Om zo lang mogelijk van uw printer en cartridges te kunnen genieten, is het belangrijk om van tijd tot tijd uw printkoppen te reinigen. Een reinigingscartridge voorkomt het dichtslibben van de spuitkanelen in de printkop en zorgt in veel gevallen voor een directe verbetering van de printkwaliteit. U koopt een reinigingscartridge voor iedere aparte kleur. Tip: bespaar met een multipack waar een reinigingscartridge voor elke kleur in zit!

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Werkt de Brother DCP-J140W met huismerk cartridges?

Ja, de Brother DCP-J140W printer werkt met 123inkt.nl huismerk cartridges. Huismerk cartridges bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel. Bij 123inkt.nl ontvangt u 100% garantie op het gebruik van huismerk inkt in uw printer.

Kan ik Brother DCP-J140W cartridges recyclen?

Met het 123inkt.nl recycleprogramma ontvangt u tegoed voor uw lege cartridges. Dit kunt u gebruiken als korting op uw volgende bestelling. Ook kunt u dit doneren aan een goed doel uit onze lijst.

Waar koop ik inkt voor mijn Brother DCP-J140W printer?

Bij 123inkt.nl koopt u inktcartridges voor iedere Brother printer. Ons uitgebreide assortiment bevat zwarte, magenta, gele en cyaan cartridges in normale en hoge capaciteit. Kies tussen originele cartridges en ons 123inkt.nl huismerk. Huismerk cartridges bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel. Zo bespaart u meer en krijgt u ook meer.


Heeft u vragen over het bestellen van Brother DCP-J140W cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.