123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Halloween decoratie maken

Halloween decoratie maken

31 oktober is het zover: Halloween! De dag waarop we ons verkleden als enge karakters en kinderen langs de deuren gaan om snoep te ontvangen. Vooral in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is deze feestdag erg populair, maar ook in Nederland doen steeds meer mensen iets met Halloween. Of het nu een verkleedpartij, een horrorfilmmarathon of een spookachtige spelletjesavond is: Halloween-decoraties brengen u meteen in de juiste stemming. Tegenwoordig kunt u bij verschillende winkels versieringen voor Halloween kopen. Besteedt u liever niet te veel geld aan decoraties die u maar één keer per jaar gebruikt, maar wilt u uw huis wel versieren? Dan is het een goede optie om zelf decoraties te maken. Dit kan gemakkelijk met onze gratis templates, maar u kunt natuurlijk ook helemaal zelf aan de slag. Maak met 123inkt decoraties voor Halloween en geef extra sfeer aan de festiviteiten!

Gratis Halloween templates printen

Zoekt u een gemakkelijke en goedkope manier om Halloween decoraties te maken? Dan helpen we u op weg met onze printbare templates. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is een printer met voldoende inkt of toner, printpapier en een schaar. Print onze gratis templates, knip de decoraties uit en ga aan de slag met versieren!
 

Template met Halloween figuren

In onze printbare Halloween templates vindt u griezelige versieringen die u kunt gebruiken zoals u zelf wilt. Druk de decoraties af en knip de figuren vervolgens netjes uit. Nu zijn de mogelijkheden eindeloos. Plak de figuren op een satéprikker als foto props of om er halloweencupcakes mee te versieren. U kunt ook leuke slingers maken, door de figuren aan een touwtje te rijgen.

Template voor Halloween stickers

Wist u dat u gemakkelijk eigen Halloween stickers maakt? Speciaal voor onze klanten hebben we een stickervel voor Halloween ontworpen. Download het stickervel en print het op fotostickerpapier, zoals dit glossy fotopapier. Dit stickervel is voorzien van een plaklaag en geschikt voor elke inkjetprinter. Na het printen knipt u de stickers gemakkelijk op maat.

Template voor Halloween ansichtkaart

Met de inkleurbare ansichtkaart nodigt u vrienden of familie op een persoonlijke manier uit voor een halloweenfeest of stuurt u een unieke halloweengroet. Download de ansichtkaart en print het template dubbelzijdig op wit papier. Op de achterkant heeft u dan nog voldoende ruimte voor de adressering. Het template heeft het standaardformaat van een ansichtkaart, namelijk A6. Print u op A4-papier? Dan moet u de kaart dus nog even bijsnijden. Hoe dikker het papier, hoe mooier de kaart wordt. Maar let op: niet elke printer kan een zwaar papiergewicht verwerken. Controleer dus eerst de specificaties van uw printer. Na het printen kan het versieren beginnen. Met potloden en stiften versiert u de halloweenkaart geheel in eigen stijl.

Zelf Halloween decoratie knutselen

Heeft u geen templates nodig, maar wilt u juist zelf creatief aan de slag? In onze webshop vindt u ook vele hobbyartikelen om zelf een Halloween-decoratie te knutselen. We verkopen onmisbare knutselspullen zoals lijmstiften en scharen, maar bijvoorbeeld ook crêpepapier in diverse kleuren en klei voor uw eigen enge creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos - we delen hieronder een paar van onze favoriete ideeën.
 

Pompoenen versieren

Kleed uw voordeur herfstig aan met een paar pompoenen. Vergeet het vieze werk van het uithollen van pompoenen. U maakt eenvoudig stijlvolle pompoenen met verf en glitters. Voordat u de pompoenen gaat verven, is het belangrijk om ze goed schoon te maken en af te drogen met een doek. Vervolgens schildert u de pompoen in een matte kleur. De verfspuitbussen van edding zijn hier ideaal voor. Strooi losse glitters over de pompoen als de verf nog niet helemaal droog is. Zo blijven de glitters mooi kleven.
 
Halloween pompoen versieren

Halloween raamdecoratie

Ook de ramen kunt u versieren voor Halloween. Zo kan iedereen die langsloopt, genieten van de decoraties. Wens iedereen een fijne Halloween door op het raam te schrijven met een krijtstift of teken een pompoen of heks op het glas. Bent u zelf geen geweldige tekenaar? Geen probleem! Onze gratis tekentemplates (zie hierboven) zijn ook perfect geschikt voor raamdecoratie. U plakt het tekentemplate met plakband aan de buitenkant van het raam. Daarna trekt u de raamtekening met de krijtstift over aan de binnenkant van uw raam. De raamtekening zit nu aan de binnenkant en kan daardoor ook niet nat worden.
 
Halloween raamdecoratie

Eetbare Halloween decoratie

Bij een thema-avond hoort natuurlijk ook toepasselijk eten. Gaat u voor een Halloween-taart? Met eetbare inkt kunt u foto’s, afbeeldingen en tekst op frosting sheets printen. Deze eetbare vellen zijn ideaal voor het decoreren van taarten en smaken ook nog eens zoet. Zo wordt de taart angstaanjagend mooi én lekker! Liever handmatig versieringen creëren? Gebruik stiften met eetbare inkt om de finishing touch te geven aan spookachtige traktaties. Teken bijvoorbeeld details op het fondant of de marsepein van een cupcake. Een zwarte en oranje stift zijn echte aanraders voor dit thema.

Halloween versiering in huis

Naast het maken van uw eigen decoraties zijn er nog meer dingen die u kunt doen om Halloween in huis te halen. Creëer een griezelige sfeer door licht onder de bank of achter de (koel)kast vandaan te laten komen, bijvoorbeeld met behulp van kerstverlichting of al dan niet gekleurde lichtslangen. Zet de gewone lampen uit, plaats hier en daar wat kaarsen en zet spannende muziek op. Bibberen maar!

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik zelf Halloween versiering?

Er zijn heel veel print- en knutselprojecten voor Halloween die u eenvoudig zelf kunt maken. In dit artikel van 123inkt.nl vindt u onder andere gratis templates voor stickers of Halloween-figuren, die u kunt printen en gebruiken. Ook krijgt u hier inspiratie voor het versieren van uw ruiten en de rest van uw huis.

Hoe maak ik een pompoen voor Halloween?

Hier zijn veel manieren voor, maar het makkelijkst is om de pompoen uit te hollen, te beschilderen of met verfspray te versieren. In dit artikel van 123inkt.nl vindt u meer inspiratie voor het versieren van pompoenen.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.