123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Poster vuurwerk en huisdieren


Rent Fikkie nerveus door de kamer zodra er knallen klinken? En kruipt Minoes het liefst weg in uw kledingkast om er pas weer uit te komen als ‘de kust veilig is’? Laat de buurt dan weten dat er angstige huisdieren wonen. Download de poster, print ‘m uit en plak hem op het raam.

We wensen u én uw huisdier(en) een prettige en veilige jaarwisseling!

Print de poster in het gewenste formaat en plak ‘m op het raam

U kunt kiezen uit 4 verschillende afbeeldingen en 3 formaten, waarbij u alles in A4 kunt afdrukken. Wilt u bijvoorbeeld een poster in A2-formaat ophangen? Dan print u deze in 4 afzonderlijke delen (4 x A4) en plakt ze naast elkaar. Gratis tip: wanneer u de poster lamineert, kunt u hem ook buiten ophangen.
 

Veelgestelde vragen

Hoe merk ik dat mijn huisdier bang is voor vuurwerk?

Bij een hond merkt u het aan de houding en het gedrag. Het dier heeft de oren vaak naar beneden en de staart laag. Verder kan het gaan trillen en hijgt of gaapt het veel. Is een hond echt angstig, dan eet hij vaak ook niet. Katten lopen onrustig door het huis of kruipen juist trillend weg in een hoekje. Verder likken ze zichzelf vaak overmatig.

Wat kan ik doen voor dieren die bang zijn voor vuurwerk?

Laat mensen weten dat uw huisdier bang is, zodat ze geen vuurwerk afsteken in de buurt van uw woning. Dit kan door een poster op uw raam te plakken. Verder kunt u het beste ramen, deuren en rolluiken sluiten, het licht aanlaten en de radio of tv wat harder aanzetten. Zorg tevens voor een schuilplek waar ze zich terug kunnen trekken of voor leuke spelletjes als afleiding. Belangrijk is dat u zelf rustig en kalm blijft.

Kan mijn huisdier naar buiten met oud en nieuw?

Een hond moet natuurlijk zijn behoeften kunnen doen, dus binnen blijven is geen optie. Zorg er wel voor dat u uw hond altijd aan de lijn houdt tijdens het wandelrondje en ga niet met hem naar buiten rond 00:00 uur. Zo voorkomt u dat het dier van schrik op de vlucht slaat. Heeft u een kat die bang is voor vuurwerk, dan raden we aan deze binnen te houden en het kattenluik te sluiten. Een kat kan bij angst wegvluchten.

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over het bestellen in onze webshop? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.