123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

All-in-one printers

Must haves 2024


Kies voor een all-in-one printer en combineer de functies van een printer, scanner, kopieerapparaat en fax. Koop een alles-in-één printer van merken als Brother, Canon, Epson en HP. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.


1 - 24 van 65

All-in-one printer kopen voor de laagste prijs!

Met een all-in-one printer kiest u voor gemak en efficiëntie. Deze printer kan niet alleen afdrukken, maar beschikt daarnaast ook over andere handige functies. Met de meeste all-in-one printers scant en kopieert u (bij 3-in-1 printers) en een deel kan ook faxen (4-in-1 printers). Wij beschikken over een ruim aanbod all-in-one printers die zowel thuis als op werk een uitkomst zijn. Voor de goedkoopste printers bent u hier aan het juiste adres!

De voordelen van een all-in-one printer

Een all-in-one printer is de beste keuze als u op zoek bent naar een printer met scanner, kopieerfunctie en fax. Met deze verschillende functies in één apparaat profiteert u van vele voordelen:
  • U bespaart in kosten: als u kiest voor een all-in-one printer, hoeft u geen geld uit te geven aan losse apparaten met dezelfde functies. Dit scheelt aanzienlijk in aanschafkosten.
  • U bespaart ruimte op kantoor of thuis: een printer met meerdere functies onder 1 kap neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag. U hoeft geen plek vrij te maken voor meerdere apparaten.
  • U gaat efficiënter te werk: een all-in-one printer voorkomt gedoe met het aansluiten en installeren van meerdere losse apparaten. Vooral op kantoor komt dat goed van pas. Hier wordt de printer door verschillende werknemers gebruikt om te kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen.
Dit zijn de belangrijkste voordelen van een all-in-one printer van onder andere HP, Canon, Brother en Epson.

Kiezen tussen een all-in-one laserprinter of inkjetprinter

All-in-one printers zijn onder te verdelen in inkjetprinters en laserprinters. Het verschil zit hem in de printtechniek. U leest meer over de verschillen tussen inkjetprinters en laserprinters inktcartridge voor een HP inkjetprinter in ons blogartikel. Als u snel in grote hoeveelheden wilt printen, raden wij aan om te kiezen voor een all-in-one laserprinter. In een zakelijke omgeving kiest u voor een all-in-one laserprinter die in kleur print. Zo bespaart u kosten en ruimte.

All-in-one printers met wifi bieden de meeste flexibiliteit

Een alles-in-één printer met wifi is het toppunt van efficiëntie. Een printer met wifi verbindt u probleemloos met uw netwerk, zodat u direct aan de slag kunt met de vele handige functies. Printen, scannen, kopiëren en faxen via wifi is dan mogelijk van en naar elk (mobiel) apparaat. Zo haalt u het maximale uit uw all-in-one printer. Een ander voordeel is dat u de printer overal neer kunt zetten.

All-in-one printereigenschappen die u helpen de beste keuze te maken

Een all-in-one printer heeft veel eigenschappen. Om u goed op weg te helpen in uw keuze voor de beste all-in-one printer vindt u hier een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten. Zo weet u waar u op moet letten.
 
Eigenschap Uitleg Belangrijk om te weten
Afdrukvolume Uitgedrukt in aantal afdrukken per maand. Voor zakelijk gebruik is een printer met een minimaal afdrukvolume van 50.000 prints per maand gewenst.
Printsnelheid Uitgedrukt in aantal pagina’s per minuut. Een laserprinter heeft een hogere snelheid dan een inkjetprinter. Het gemiddelde is 15 tot 17 pagina’s per minuut.
Duplex Automatisch dubbelzijdig printen. Het papier wordt automatisch gedraaid tijdens het printen. Sommige printers scannen en kopiëren ook in duplex. Bij de specificaties van de printers is aangegeven of deze functie beschikbaar is.
ADF Automatic Document Feeder. Tijdens het scannen, kopiëren of faxen worden documenten automatisch ingevoerd. Let goed op het aantal documenten dat ADF aankan. Soms zijn dat er slechts 35, soms wel meer dan 150.

Dit zijn de belangrijkste functies om te overwegen als u een nieuwe all-in-one printer koopt. Om nog beter een keuze te kunnen maken, bekijkt u onze printer keuzehulp.

Uw all-in-one printer voorzien van huismerktoner of -inkt voor de goedkoopste printervaring

Laserprinters en inkjetprinters zijn geschikt voor verschillende situaties. Wat deze all-in-one printers gemeen hebben, is dat u kunt besparen op uw printkosten door te kiezen voor onze huismerksupplies. Onze huismerktoners en -cartridges worden uitgebreid getest door onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor waarborgen wij de hoogst mogelijke kwaliteit voor zowel printkwaliteit als pasvorm. Bestel een set huismerkcartridges of -toners mee bij uw all-in-one printer en ervaar onze kwaliteit. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie op het gebruik van huismerkartikelen.

Op zoek naar de juiste all-in-one printer?

Het kiezen van de beste printer kan een lastige klus zijn. Wij helpen u hier graag mee verder. Bij ons vindt u de beste printer voor thuis of op kantoor. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld de top 5 HP printers op een rij gezet. Zo is de keuze nog makkelijker te maken.

Als u nog vragen heeft, helpt onze klantenservice u graag verder.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een all-in-one inkjetprinter en laserprinter?

Een inkjetprinter gebruikt vloeibare inkt die op het papier wordt gespoten. Een laserprinter gebruikt een poederachtig materiaal dat met een laserstraal wordt vastgebrand. Inkjetprinters zijn vaak goedkoper in aanschaf en duurder in gebruik.

Wat voor soort papier kan er in een all-in-one printer?

De meeste all-in-one printers kunnen A4-papier printen. Sommige printers kunnen ook A3-papier of andere formaten verwerken. Dit kan handig zijn als u posters, flyers of grote foto’s wilt maken.

Heeft u vragen over het bestellen van een all-in-one printer? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.