123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Scanners

Met een scanner digitaliseert u in een handomdraai documenten en foto’s. Dat is handig voor zowel thuis als op kantoor. Koop hier de beste scanners van merken zoals Epson, Brother en Canon!

Scanners

Goedkope scanner nodig? De beste scanners koopt u hier

Van een vel papier naar een scherm; een scanner maakt het mogelijk. Dit handige apparaat vormt de schakel tussen fysieke en digitale documenten en foto’s, zodat u nog makkelijker archiveert, organiseert en bewaart. U koppelt de scanner met een USB-kabel aan uw laptop of computer en voor u het weet verschijnt de pagina op het computerscherm. Er zijn zelfs scanners met wifi, zodat u de scanner nog makkelijker verbindt met apparaten door het hele huis.

Welke soorten scanners zijn er?

Verschillende doelen vragen om verschillende scanners. Waar de een namelijk uitblinkt in snelheid, bereikt u met de ander fotoscans van uitstekende kwaliteit. Als u veel scant, loont het dus zeker om een speciale scanner aan te schaffen. Deze heeft namelijk veel meer opties dan de ingebouwde scanner die u op veel all-in-one printers vindt. Dit zijn de bekendste scanners en hun eigenschappen:
 • Documentscanners
  Razendsnel en efficiënt documenten inscannen doet u met een documentscanner. Dit is doorgaans een scanner in A4 formaat, aangezien de meeste documenten dat ook zijn. Doordat documentscanners speciaal bedoeld zijn om documenten in te scannen, hebben ze een aantal snufjes waar een scanner op een printer niet aan kan tippen. Zo kan het apparaat grote hoeveelheden scans per keer maken en wordt het papier automatisch ingevoerd met behulp van ADF (Auto Document Feeder). Handig, want terwijl de scanner met automatische documentinvoer zelfstandig zijn taak doet, kunt u verder met uw werk.
 • Flatbedscanners
  Flatbedscanners werken met een glasplaat en een felle scanlamp. U kent ze vast, want dit is de bekendste variant. Flatbedscanners zijn veelzijdig: u kunt er veel verschillende soorten scans mee maken. Papieren en bonnetjes zijn uiteraard geen probleem, maar flatbedscanners zijn ook geschikt voor dikkere documenten, zoals paspoorten en tijdschriften. Vanwege de hoge resolutie die sommige flatbeds realiseren, is dit type bovendien een perfecte foto scanner. Enkele flatbedscanners beschikken over ADF voor een snellere verwerking.
 • Mobiele scanners
  Het gemak van ingescande documenten, waar u ook bent. Mobiele scanners zijn compact en draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor thuiskantoren of onderweg. Heeft u vaak afspraken op locatie en wilt u ook daar contracten, formulieren en facturen snel kunnen inscannen? Dan is een mobiele scanner ideaal.
 • Handscanners
  Hiermee scant u geen documenten of foto’s, maar barcodes op labels, bonnen of telefoonschermen. Handscanners werken ook met QR-codes en zijn dus zeer breed toepasbaar, maar vooral in winkels en magazijnen is een barcode scanner of streepjescode scanner een ideaal hulpmiddel. Handscanners zijn meestal draadloos.

Zoekt u een OCR scanner?

Een onderscheidende en extra handige eigenschap van een scanner is Optical Character Recognition. Met behulp van deze techniek kan een scanner als het ware uw tekst ‘lezen’. De OCR scanner herkent de scan eerst als afbeelding, maar zet de letters, cijfers en leestekens vervolgens om naar bewerkbare tekst, bijvoorbeeld in een Word-document. Dit maakt bewerken en doorzoeken van een digitaal document veel eenvoudiger. Voor de verschillende documentscanners en flatbeds in ons assortiment wordt per product aangegeven of deze beschikt over OCR-software. Zoekt u dus een OCR scanner, let dan extra op of deze optie in het rijtje met specificaties staat.

De beste scanners van topmerken

Een kostbaar document of een foto inscannen is een nauwkeurig werkje, dus in ons assortiment vindt u alleen de beste scanners. Document scanners van Canon, HP flatbed scanners, mobiele scanners van Brother en ook een Epson scanner mag natuurlijk niet ontbreken. Door alleen met A-merken samen te werken, weet u zeker dat het goed komt wanneer u papierwerk of foto’s scant.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van scanners, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten