123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG4250

Canon Pixma MG4250 cartridges in standaard en hoge capaciteit koopt u hier voor de scherpste prijs. Wij bieden originele Canon inktpatronen en hoge kwaliteit inkt van ons voordelige huismerk. Kies voor eigen merk cartridges en bespaar optimaal op uw printkosten. Bespaar nog meer en bestel een voordeelverpakking van ons huismerk.

Canon Pixma MG4250 inktpatronen bestellen met de laagsteprijsgarantie

De Canon Pixma MG4250 is een alles-in-één printer en werkt met de volgende cartridges:
  • Canon PG-540: zwart
  • Canon CL-541: kleur
Deze inktpatronen zijn speciaal gemaakt voor verschillende Canon Pixma-modellen. De kleurencartridge bevat cyaan, magenta en geel. Deze kleuren zijn niet los van elkaar te koop. Als één van de kleuren op is, moet u de gehele cartridge vervangen. Alle cartridges voor de Canon Pixma MG4250 inkjetprinter koopt u met de laagsteprijsgarantie.

Huismerk cartridges voor de Canon Pixma MG4250 printer

Bespaar op uw printkosten en maak gebruik van huismerk cartridges. Deze inktpatronen zijn speciaal ontwikkeld voor de Canon Pixma MG4250 printer. Huismerkinkt is door onze deskundige kwaliteitsafdeling getest volgens strenge ISO-normen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Onze eigen merk inktpatronen hebben altijd meer inhoud dan originele Canon cartridges en zijn goedkoper. De beste keuze is een multipack: een bundelverpakking met een zwarte en kleurencartridge voor een lagere prijs. Met onze huismerkinkt profiteert u uiteindelijk altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. In de onderstaande tabel vergelijken wij de capaciteit van originele Canon cartridges en ons huismerk. Welke kiest u?
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-540 8 ml 22 ml 14 ml (175% meer inkt)
Canon PG-540L 11 ml 22 ml 11 ml (100% meer inkt)
Canon CL-541 8 ml 20 ml 12 ml (81% meer inkt)
Canon CL-541XL 15 ml 20 ml 5 ml (33,33% meer inkt)

Kies voor huismerk cartridges en bespaar het meeste op uw printkosten.

Canon Pixma MG4250 voordeelverpakkingen

Met een voordelig multipack heeft u in één keer de benodigde inktcartridges in huis. Kies uit een bundel met standaard en hoge capaciteit inktpatronen voor uw Canon Pixma MG4250 printer. Beide voordeelverpakkingen bevatten een zwarte en kleurencartridge. Het bestellen van een multipack is altijd voordeliger dan het kopen van losse cartridges. Zo print u documenten voor de laagst mogelijke prijs per pagina.

Snel uw Canon MG4250 inkt vervangen

Bij een afnemende afdrukkwaliteit is het tijd om uw cartridges te vervangen. Wanneer u dit achterwege laat, kan dit ervoor zorgen dat de printer compleet stopt met afdrukken. Het vervangen van de cartridges is een eenvoudig proces:
  1. Schakel uw printer in.
  2. Open de voorklep van de printer.
  3. Til de cartridgeklep op en wacht totdat de cartridges stilstaan.
  4. Druk voorzichtig op de lege cartridges om deze te ontgrendelen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal en tape van de nieuwe cartridges.
  6. Let op: raak de koperkleurige contactpunten niet aan.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridges in de houder en klik deze goed vast.
  8. Uw printer is nu klaar voor gebruik.
Voor een snelle vervanging van uw Canon MG4250 inkt volgt u deze stappen.

Optimaal gebruikmaken van Canon Pixma MG4250 cartridges

Om het maximale uit uw Canon Pixma MG4250 cartridges te halen, zijn hier enkele handige tips. U print automatisch dubbelzijdig om papier te besparen en milieuvriendelijker te zijn. Bovendien kunt u met de scanresolutie van 1200 x 2400 dpi scherpe afbeeldingen en gedetailleerde scans maken. Als u afdrukt, heeft u een maximale resolutie van 4800 x 1200 dpi voor prachtige resultaten.
druppie geeft een tip
TIP!
een hogere printresolutie verbruikt meer inkt. Het is dan aan te raden om een hoge capaciteit inktcartridge te kopen van ons huismerk. Deze is goedkoper en bevat de grootste hoeveelheid inkt.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke cartridge voor de Canon Pixma MG4250 printer?

De Canon PG-540 en Canon CL-541 cartridges. Bestel deze origineel van Canon of van het voordelige 123inkt huismerk. Eigen merk inktpatronen bevatten meer inkt en zijn een stuk goedkoper. Profiteer van de allerlaagste prijs en koop een multipack huismerk cartridges.

Werkt de Canon Pixma MG4250 printer met huismerk cartridges?

Ja, de Canon Pixma MG4250 printer werkt samen met huismerk cartridges. Bij 123inkt.nl profiteert u van 100% garantie op het gebruik van huismerk en u krijgt altijd de laagsteprijsgarantie.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma MG4250 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.