123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 963(XL) serie


 

Op zoek naar nieuwe HP 963(XL) cartridges voor uw OfficeJet Pro-printer? Op deze pagina bestelt u originele HP 963 inkt óf extra voordelige 123inkt huismerk cartridges. Kies tussen cartridges met standaard en hoge capaciteit en verzeker uzelf van de allerlaagste prijs!


HP 963 of HP 963XL cartridges kopen met laagsteprijsgarantie

Op deze pagina vindt u alle originele HP 963 inkt en alle HP 963 huismerk cartridges die wij in ons assortiment hebben. In het overzicht ziet u zowel de standaard cartridges als de HP 963XL met hoge capaciteit. Afhankelijk van uw verbruik, kiest u de hoeveelheid inkt die bij u past. Gebruikt u de printer zakelijk of drukt u veel kleurrijke bestanden en foto’s af? Dan is het een stuk voordeliger om 963 huismerk cartridges te kopen. Deze zien er aan de buitenkant exact hetzelfde uit als HP 963 cartridges, maar zijn gevuld met meer inkt. Het exacte verschil in inhoud tussen de originele HP 963 en de HP 963 huismerk cartridges ziet u hieronder, bij de veelgestelde vragen. Onze 963 huismerk cartridges zijn per milliliter inkt de meest voordelige optie. Als u kiest voor HP inkt van normale of hoge capaciteit is één ding zeker: u betaalt altijd de beste prijs. Wij werken namelijk met een laagsteprijsgarantie op alle originele A-merk inkt. Hiermee garanderen we dat deze nergens zo goedkoop is als bij ons.

HP 963 cartridges in elke kleur

Uw OfficeJet Pro-printer gebruikt vier losse HP 963 cartridges in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Doordat deze kleuren elk in een eigen cartridge zitten, vervangt u telkens alleen de cartridge die leeg is. Op de lange termijn scheelt dit veel geld. Bedenk maar eens: soms heeft u nog voldoende inkt in cyaan en magenta, maar is de gele inkt op. U vervangt dan simpelweg alleen de gele cartridge en print weer door tot een van de andere cartridges leeg is. Zo gooit u nooit onnodig inkt weg en haalt u het maximale uit uw HP 963 of HP 963XL cartridge. Klinken die verschillende nummers een beetje verwarrend of twijfelt u of dit wel het juiste cartridgenummer is voor uw printer? Geen zorgen: door te zoeken op HP printertype komt u direct op een pagina met cartridges voor uw specifieke printer.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen HP 963 en HP 963XL?

In de HP 963XL zit meer inkt dan in de HP 963. Verder zijn er geen verschillen. Deze cartridges zijn dus beide geschikt voor dezelfde printers.

Hoeveel meer inkt zit er in een HP 963 huismerk cartridge?

  • In de originele HP 963 zwarte cartridge zit 24,9 milliliter inkt, terwijl de huismerk variant 58 milliliter inkt bevat
  • In de originele HP 963 kleurencartridge zit 10,7 milliliter inkt, terwijl de huismerk variant 25,5 milliliter inkt bevat
  • De huismerk variant bevat dus ruim twee keer zoveel inkt als het origineel, zowel in de zwarte- als de kleurencartridge!

Waar koop ik HP 963(XL) inktcartridges

Bij 123inkt.nl koopt u HP 963(XL) inktcartridges met de laagsteprijsgarantie. Als u voor 23.59 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!


Als u nog vragen heeft over het bestellen van HP 963(XL) cartridges, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.