123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bonnenprikkers


Wilt u uw rondslingerende bonnen, notities en andere papieren op één plek bewaren? Dan biedt een bonnenprikker uitkomst! Bestel er direct een en vind uw bonnen en memo’s eenvoudig terug!


Maul bonnenprikker zwart 3201390 402322
vergroten
Omschrijving Met de Maul liaspen bewaart u alle bonnetjes, bestellingen of andere notities op één plek bij elkaar. Handig om te gebruiken bij bijvoorbeeld een kassa, bar of doorgeefluik. De scherpe prikker heeft een lengte van 17 cm en zorgt ervoor dat bonnetjes goed leesbaar blijven. De voet van deze bonnenprikker is voorzien van poedercoating en heeft een diameter van 8,5 cm. 
Specificaties
Merk: Maul Kleur: zwart/metaal
Type: liaspen Afmetingen: 17 x 8,5 cm (HxL)
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,25 (Incl. 21% btw)
( € 5,17 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Han bonnenprikker Delta zwart/blauw 175434 218050
vergroten
Omschrijving Met de Han liaspen verzamelt u bonnetjes, bestellingen en andere kleine papiertjes op één overzichtelijke plek. Zo wordt het werkproces in bijvoorbeeld een horecagelegenheid vergemakkelijkt. De scherpe prikker maakt een gaatje dat zo klein is dat bonnetjes goed leesbaar blijven. Deze bonnenprikker is voorzien van zwart-blauwe antislipvoet en en veilige, afneembare bol.
Specificaties
Merk: Han Kleur: zwart/blauw
Type: liaspen Afmetingen: 14 x 10,7 cm (HxL)
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,95 (Incl. 21% btw)
( € 5,74 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Bonnenprikkers kopen? Bestel ze eenvoudig online!

Koop een bonnenprikker als gemakkelijk hulpmiddel om uw bonnen, notities en memo’s snel te archiveren. De bonnenprikker zorgt ervoor dat uw bonnen, keurig op volgorde, bewaard blijven.

Wat is een bonnenprikker?

Een bonnenprikker, ook wel liaspen genoemd, bestaat uit een voetstuk met daarop een lange metalen pin met een scherpe punt. Deze kleine punt maakt een gaatje in het papier, zonder het te scheuren. Hierdoor blijft de tekst of afbeelding op het papier goed zichtbaar. U ziet papierprikkers vaak staan in winkels en in de horeca. Maar ook op uw bureau is het een handige accessoire.

Gebruik uw bonnenprikker veilig

De scherpe punt van de prikker kan gevaarlijk zijn. Om uw handen te beschermen kunt u de punt afdekken. Dit kan met een speciale beschermkap, maar bijvoorbeeld ook met een simpele kurk. Ook is het belangrijk dat u de papierprikker op een veilige plek neerzet.

Handig bij uw bonnenprikker

Om uw administratie overzichtelijk te houden, vindt u in ons assortiment nog veel meer essentiële kantoorartikelen. Verwerk al uw inkomsten en uitgaven in een kasboek of bonboek. Archiveer uw bonnen, notities, en andere papieren in een opbergmap. Of bewaar uw administratie digitaal door een scanner te gebruiken.

Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis