123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Notes

U wilt snel iets opschrijven, een aantekening maken, een geheugensteuntje noteren of een pagina in uw receptenboek markeren. Wij hebben blanco, gelinieerde of geruite notes in diverse kleuren en alle soorten en maten. Welke van onderstaande notes gaat u gebruiken?

1 - 0 van 0

Notes

Bestel uw zelfklevende notes eenvoudig bij 123inkt.nl

Notes zijn onder diverse namen bij ons bekend. De woorden: notitieblaadjes, post-its, geeltjes en sticky notes, worden naar verwachting het meest gebruikt. Deze populaire notes zijn dan ook op bijna iedere werkplek wel te vinden.

De notes kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Tijdens vergaderingen of brainstormsessies komen ze goed van pas om stellingen of actiepunten te noteren. Ze zijn zeer geschikt om terugbelverzoeken op te schrijven of even snel een aantekening te maken. Ook tijdens het studeren kunnen ze ingezet worden als bijvoorbeeld bladwijzer, daar zijn de speciale indexen voor ontworpen.

Bij 123inkt vindt u standaard notes, extra grote notes, geruite notes, gelinieerde notes, extra klevende notes, Z-notes, statische notes, kubus notes, indexen en meer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Nog op zoek naar markers, waarmee u deze notitieblaadjes kunt beschrijven? Ook die vindt u in ons grote assortiment kantoorartikelen.
Wij zorgen ervoor dat uw kantoorartikelen of printersupplies razendsnel bezorgd worden. Zowel cartridges en toners als kantoorartikelen worden de volgende werkdag al bezorgd.

Heeft u vragen over het bestellen bij 123inkt.nl? De meestegestelde vragen worden beantwoord op onze FAQ-pagina.