123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pentel Sign SES15C brushpennen

 
Koop hier uw Pentel brushpennen in verschillende kleuren. Schrijf extra fijne tot middelgrote lijnen met de flexibele punt. Ideaal voor illustreren, kalligrafie en handlettering. Voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag in huis!

1 - 24 van 27

Pentel brushpen kopen? Bestel snel en eenvoudig!

Of u nu begonnen bent aan een bullet journal of een nieuw kalligrafie-project, een brushpen is de ideale compagnon om al uw creatieve projecten tot leven te wekken. Door de flexibele punt van een Pentel brushpen gebruikt u de stift als een penseel. Hierdoor kan een brushpen worden gebruikt als stift voor een tekening, maar ook als een kwast voor een schilderij. Kortom, de applicaties zijn eindeloos!

Wat doet een brushpen?

Een Pentel brushpen is gevuld met aquarel inkt op waterbasis, waardoor de inkt een stuk verder kan gaan uitlopen. Hierdoor is de inkt van een brushpen sneldrogend en goed mengbaar met andere kleuren. Een Pentel brushpen kunt u dan ook voor verschillende projecten gebruiken. Een schilderij, tekening, stripboek of aquarel is een fluitje van een cent voor een brushpen. De zachte borstelpunt van de Pentel brushpennen zorgt ervoor dat verschillende lijndiktes mogelijk zijn met dezelfde pen. In combinatie met een brushpen gebruikt u geen normaal tekenpapier. Dit kan gaan opbollen en uiteindelijk scheuren. Gebruik daarom ook het liefst aquarelpapier, aangezien dat dikker is ten opzichte van normaal papier.

Een brushpen gebruiken

Een Pentel brushpen houdt u in een hoek van 45 graden vast. Zorg ervoor dat u de pen zo dicht mogelijk bij de punt vasthoudt, aangezien u dan de meeste controle heeft over wat er geschreven of getekend wordt. De inkt van een Pentel brushpen verdund u met water, waardoor deze ook geschikt is voor aquarellen.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een goede Pentel brushpen?

De Pentel Brush Sign pennen zijn perfect voor handlettering en kalligrafie. Deze koopt u in verschillende kleuren bij 123inkt.nl. U gebruik de Pentel Pocket Brush om te tekenen of illustreren.

Welk papier gebruiken voor Pentel brushpennen?

Het beste papier om bij een Pentel brushpen te gebruiken is aquarelpapier. Normaal papier is te dun, waardoor de inkt doorlekt en het papier zal scheuren. Canvaspapier is ook een goed alternatief.

Hoe werk je met een Pentel brushpen?

Een Pentel brushpen houd je het liefst in een hoek van 45 graden vast. Hierbij houd je de pen zo dicht mogelijk bij de punt vast. Zo heeft u voldoende controle over wat u gaat schrijven of tekenen. De inkt van een Pentel brushpen is te verdunnen met water. Zo gebruikt u een Pentel brushpen ook voor aquarellen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een brushpen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.