123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Bureau onderleggers

Bescherm uw bureau tegen krassen en geef uw (thuis)kantoor een chique uitstraling met een bureau onderlegger. Kies de juiste look voor u en bestel hem eenvoudig online!

Bureau onderleggers

Bestel uw bureauonderlegger online

Met een bureauonderlegger beschermt u uw bureau en geeft u tegelijkertijd uw (thuis)kantoor een elegante uitstraling.

Bureau onderleggers om op te schrijven

Kies voor een papieren onderlegger waar een weekplan van de komende jaren op staat, zodat u altijd een kalender bij de hand heeft. Ook zijn deze bureauonderleggers perfect om snel een aantekening te maken of een reminder op te schrijven. Het glazen notitietableau voor op uw bureau is hier ook geschikt voor. Als u op zoek bent naar een groter oppervlak voor uw aantekeningen, kijk dan eens naar onze glasborden of whiteboards.

Bureauleggers met leerlook of van kunststof

Een bureauonderlegger van kunststof een met een lederlook blijft lang mooi. De antisliplaag aan de onderkant zorgt ervoor dat uw bureau onderlegger goed blijft liggen. Met de items met een lederlook geeft u uw bureau een luxueuze touch.

Veelgestelde vragen

Wat is een bureau-onderlegger?

Een bureau-onderlegger is een placemat die het bureaublad beschermt tegen penafdrukken, krassen en andere beschadigingen. De onderleggers zijn uitgevoerd in verschillende formaten, kleuren en materialen. Hierdoor is er voor elke toepassing een geschikt model.

Welke soorten bureau-onderleggers zijn er?

We onderscheiden drie typen bureau-onderleggers: papieren, kunstleren en kunststof onderleggers. Op papieren bureau-onderleggers maakt u planningen en schrijft u aantekeningen. Een bureau-onderlegger van kunstleer of kunststof is duurzaam en geeft bureaus een professionele uitstraling.

Waarom is een bureau-onderlegger handig?

Omdat de bureau-placemat het blad beschermt tegen beschadigingen en penvlekken. Daarnaast maakt u op papieren onderleggers ook week- en maandplanningen en aantekeningen.
 
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten