123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bureaustoelen

Bij ons vindt u verschillende comfortabele bureaustoelen voor een ergonomische werkhouding. Bestel vandaag nog uw nieuwe bureaustoel, dan zit u morgen al comfortabel aan uw bureau.


123inkt ergonomische bureaustoel zwart  300418
vergroten
Omschrijving Deze ergonomische bureaustoel biedt de ideale mix van stevigheid en comfort. De geperforeerde rugleuning heeft een ventilerende werking en volgt de contouren van de rug. Hierdoor zit u automatisch rechtop. Een ergonomische zithouding aannemen gaat bijna vanzelf! Dankzij de synchroon-mechaniek blijft de flexibele stoel steun bieden als u beweegt. Even achterover leunen? Ook dat kan; de rugleuning kantelt mee naar achteren. Zowel de armleuningen als de zitting zijn in hoogte verstelbaar. Deze past u eenvoudig aan voor een goede aansluiting op uw lengte en de hoogte van uw bureau. De mechaniek past zich bovendien automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan. Hierdoor is de stoel ideaal voor meedere gebruikers. De stoel heeft 5 stevige wielen. Het in elkaar zetten van deze zwarte bureaustoel is zo gebeurd, gereedschap is niet nodig. Deze stoel is geproduceerd volgens de Europese normen.
Specificaties
Merk: 123inkt Handleiding: handleiding
Type: bureaustoel Kleur: zwart
Materiaal: kunststof Draagkracht: 120 kg
Hoogte: verstelbaar EAN-code: 8718237069371
Nu bestellen is morgen in huis
€ 199,50 (Incl. 21% btw)
( € 164,88 excl. 21% btw )
direct leverbaar
123inkt ergonomische bureaustoel zwart met gestoffeerde rugleuning  300417
vergroten
Omschrijving Deze ergonomische bureaustoel biedt de ideale mix van stevigheid en comfort. De gestoffeerde rugleuning volgt de contouren van uw rug en geeft extra ondersteuning aan de onderrug. Hierdoor zit u automatisch rechtop. Een ergonomische zithouding aannemen gaat bijna vanzelf! Dankzij de synchroon-mechaniek blijft de flexibele stoel steun bieden als u beweegt. Even achterover leunen? Ook dat kan; de rugleuning kantelt mee naar achteren. Zowel de armleuningen als de zitting zijn in hoogte verstelbaar. Deze past u eenvoudig aan voor een goede aansluiting op uw lengte en de hoogte van uw bureau. De mechaniek past zich bovendien automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan. Hierdoor is de stoel ideaal voor meedere gebruikers. De stoel heeft 5 stevige wielen. Het in elkaar zetten van deze zwarte bureaustoel is zo gebeurd, gereedschap is niet nodig. Deze stoel is geproduceerd volgens de Europese normen.
Specificaties
Merk: 123inkt Handleiding: handleiding
Type: bureaustoel Kleur: zwart
Materiaal: kunststof Draagkracht: 120 kg
Hoogte: verstelbaar EAN-code: 8718237069364
Nu bestellen is morgen in huis
€ 219,50 (Incl. 21% btw)
( € 181,40 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kangaro vergaderstoel zwart K-850200 206778
vergroten
Omschrijving De Kangaro vergaderstoel is een luxe vergaderstoel met chromen frame en kunststof bekleding. Door het moderne design misstaat deze stoel niet in uw kantoor of vergaderruimte. U bent de hele meeting verzekerd van een goede en comfortabele zithouding dankzij het ergonomisch ontwerp. 
 
Bekijk hier de montagehandleiding (popup).
Specificaties
Merk: Kangaro Materiaal: kunststof
Type: bureaustoel Hoogte: niet verstelbaar
Kleur: zwart OEM-code: K-850200
€ 79,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Incl. 21% btw)
( € 65,70 excl. 21% btw )

Zorg voor een goede werkhouding met de juiste bureaustoel

Na een lange dag thuis of op kantoor zijn rug- of nekklachten het laatste wat u wil. Daarom is een ergonomische houding tijdens het (thuis)werk van groot belang. Bij een goede werkhouding staan uw voeten plat op de grond, zijn uw knieën gebogen in een hoek van 90 graden en gebruikt u het volledige zitvlak van de stoel. Hiervoor kunt u het zitvlak van de stoel op de juiste hoogte afstellen. De ideale bureaustoel is helemaal af te stellen op uw lichaam. Een juist afgestelde zitplaats voorkomt lichamelijke klachten.

Om dit te bereiken, kunt u de zitvlak van de stoel in hoogte verstellen. Daarnaast zijn ook de armleuningen vaak in hoogte verstelbaar, waardoor ook uw armen op de juiste manier naast uw lichaam rusten. Hierbij zijn ook de ellebogen in een hoek van 90 graden gebogen. De wielen onder de stoel zorgen ervoor dat de stoel gemakkelijk met u mee beweegt. Wanneer u langere tijd over een stuk vloer rijdt, is er echter wel een kans dat u de vloer beschadigt. Dit voorkomt u door een vloerbeschermer neer te leggen.

U verbetert uw houding tijdens het werk ook met behulp van een documenthouder of één van onze andere ergonomische producten.Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten