123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bureaustoelen

Bij ons vindt u verschillende comfortabele bureaustoelen voor een ergonomische werkhouding. Bestel vandaag nog uw nieuwe bureaustoel, dan zit u morgen al comfortabel aan uw bureau.


123inkt ergonomische bureaustoel zwart  300418
vergroten
Omschrijving Deze ergonomische bureaustoel biedt de ideale mix van stevigheid en comfort. De geperforeerde rugleuning heeft een ventilerende werking en volgt de contouren van de rug. Hierdoor zit u automatisch rechtop, waardoor een ergonomische zithouding aannemen bijna vanzelf gaat. U kunt de rugleuning vastzetten dankzij de synchroon-mechaniek. Toch even achterover leunen? Ook dat kan! Daarnaast verstelt u de rugleuning, zitting en armleuningen in elke gewenste hoogte, waardoor de stoel perfect aansluit op het bureau. De mechaniek past zich automatisch aan naar het gewicht van de gebruiker. Deze stoel heeft 5 stevige wielen en is geproduceerd volgens de Europese normen. Het in elkaar zetten van deze zwarte bureaustoel is zo gebeurd, gereedschap is niet nodig. Let op: de zitdiepte is niet verstelbaar.

Tip! Klik hier voor ons assortiment vloermatten.
Specificaties
Merk: 123inkt Handleiding: handleiding
Type: bureaustoel Kleur: zwart
Materiaal: kunststof Draagkracht: 120 kg
Hoogte: verstelbaar EAN-code: 8718237069371
Morgen in huis
€ 199,50 (Incl. 21% btw)
( € 164,88 excl. 21% btw )
direct leverbaar
123inkt ergonomische bureaustoel zwart met gestoffeerde rugleuning  300417
vergroten
Omschrijving Deze ergonomische bureaustoel biedt de ideale mix van stevigheid en comfort. De gestoffeerde rugleuning volgt de contouren van uw rug en geeft extra ondersteuning aan de onderrug. Hierdoor zit u automatisch rechtop, waardoor een ergonomische zithouding aannemen bijna vanzelf gaat. U kunt de rugleuning vastzetten dankzij de synchroon-mechaniek. Toch even achterover leunen? Ook dat kan! Daarnaast verstelt u de rugleuning, zitting en armleuningen in elke gewenste hoogte, waardoor de stoel perfect aansluit op het bureau. De mechaniek past zich automatisch aan naar het gewicht van de gebruiker. Deze stoel heeft 5 stevige wielen en is geproduceerd volgens de Europese normen. Het in elkaar zetten van deze zwarte bureaustoel is zo gebeurd, gereedschap is niet nodig. Let op: de zitdiepte is niet verstelbaar.

Tip! Klik hier voor ons assortiment vloermatten.
Specificaties
Merk: 123inkt Handleiding: handleiding
Type: bureaustoel Kleur: zwart
Materiaal: kunststof Draagkracht: 120 kg
Hoogte: verstelbaar EAN-code: 8718237069364
Morgen in huis
€ 219,50 (Incl. 21% btw)
( € 181,40 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kinder tekentafel met bureaustoel ergonomisch (origineel)  425758
vergroten
Omschrijving Deze witroze tekentafelset voor kinderen bestaat uit een bureau met bijpassende bureaustoel. De set is speciaal ontworpen voor kinderen van maximaal 75 kg. De hoogte van het kinderbureau is in te stellen tussen 54 cm tot 76 cm en de stoel is in hoogte verstelbaar van 32 cm tot 44 cm. Ze groeien beide dus moeiteloos met uw kind mee. Het bureau kan zelfs tot 40 graden worden gekanteld. Zo zit uw zoon of dochter altijd in de juiste ergonomische zithouding om comfortabel te kunnen lezen, tekenen of hobbyen.

Aan het bureau zit een handige haak, waar u een schooltas aan kunt ophangen. In de bureaulade kan uw kind allerlei schrijfgerei, tekenspullen, boeken en andere leer- en hobbymaterialen opbergen. Deze tekentafelset wordt geleverd inclusief de benodigde montage-onderdelen en -instructies.
Specificaties
EAN-code: 8720289509545 Hoogte: 54 - 76 cm
Merk: Diversen Materiaal: kunststof
Type: tekentafel Kleur: wit/roze
Hoogte: verstelbaar Draagkracht: 75 kg
Morgen in huis
€ 97,50 (Incl. 21% btw)
( € 80,58 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Zorg voor een goede werkhouding met de juiste bureaustoel

Na een lange dag thuis of op kantoor zijn rug- of nekklachten het laatste wat u wil. Daarom is een ergonomische houding tijdens het (thuis)werk van groot belang. Bij een goede werkhouding staan uw voeten plat op de grond, zijn uw knieën gebogen in een hoek van 90 graden en gebruikt u het volledige zitvlak van de stoel. Hiervoor kunt u het zitvlak van de stoel op de juiste hoogte afstellen. De ideale bureaustoel is helemaal af te stellen op uw lichaam. Een juist afgestelde zitplaats voorkomt lichamelijke klachten.

Om dit te bereiken, kunt u de zitvlak van de stoel in hoogte verstellen. Daarnaast zijn ook de armleuningen vaak in hoogte verstelbaar, waardoor ook uw armen op de juiste manier naast uw lichaam rusten. Hierbij zijn ook de ellebogen in een hoek van 90 graden gebogen. De wielen onder de stoel zorgen ervoor dat de stoel gemakkelijk met u mee beweegt. Wanneer u langere tijd over een stuk vloer rijdt, is er echter wel een kans dat u de vloer beschadigt. Dit voorkomt u door een vloerbeschermer neer te leggen.

U verbetert uw houding tijdens het werk ook met behulp van een documenthouder of één van onze andere ergonomische producten.Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten