123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Flipover papier


Bent u op zoek naar flipover papier? In ons assortiment vindt u flipover papier van verschillende afmetingen en soorten papier. Ook zelfklevend flipover papier en flipover papier voor op tafel bestelt u hier eenvoudig online!


Flipover papier bestelt u hier eenvoudig en snel

Flipover papier is ideaal voor het opschrijven van informatie of het maken van aantekeningen. Het wordt vaak gebruikt in vergaderzalen of klaslokalen tijdens brainstormsessies, lessen, trainingen of presentaties. Met flipover papier creëert u interactie tussen de spreker en de luisteraar. Dat kan voor alle deelnemers erg plezierig zijn en uw bespreking ten goede komen.

Verschillend flipover papier

Met flipover papier van groot formaat kan iedereen de tekst, tekeningen of schema’s die u noteert duidelijk zien. In een grotere ruimte is dat dus een enorme aanrader. In ons assortiment zit flipoverpapier van verschillende formaten zodat het bij uw flipover of in uw ruimte past. Het papier is verkrijgbaar in de volgende formaten:
  • Het kleinste formaat is 50,8 x 58,4 cm flipover papier.
  • Middelgroot papier is verkrijgbaar in 63,5 x 76,2 cm.
  • Het grootste formaat flipover papier hebben wij in 65 x 98 cm en 65 x 100 cm.
U kunt ook kiezen uit 20, 30 of 50 vellen en verschillende soorten papier. Daarnaast hebben wij flipover papier met ruiten en blanco flipover papier.

Zelfklevend flipover papier

Zelfklevend flipover papier in verschillende formaten kunt u hier ook bestellen. Het grote voordeel van dit papier is dat u hier geen flipover voor nodig heeft. Omdat deze papieren zijn voorzien van een plakstrip, plakt u een vel of het hele blok eenvoudig aan de muur of op een deur. De vellen papier drukken niet door, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ondergrond. Zelfklevend flipover papier biedt u flexibiliteit en een simpele oplossing voor een geplande of spontane vergadering. Bovendien bespaart u hiermee ruimte in uw kantoor.

Flipover papier voor op tafel

Wanneer u zich in kleine kring bevindt, komt flipover papier voor op tafel goed van pas. Deze flipover is uit te vouwen tot een driehoek, waardoor hij stevig op een tafel staat. Het is dus niet nodig een los bord aan te schaffen. U kunt dit papier erg makkelijk vervoeren omdat het plat opvouwbaar is en van een handige handgreep is voorzien. Dit kleine model neemt daarnaast ook minder ruimte in beslag. De flipover papieren voor op tafel zijn verkrijgbaar met 20 vel blanco papier en hebben een afmeting van 50,8 x 58,4 cm.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik flipover papier kopen?

Flipover papier bestelt u gemakkelijk online. Bij 123inkt.nl heeft u keuze uit verschillende afmetingen en soorten papier voor uw flipover of flipover papier voor op een tafel. Ook andere benodigdheden koopt u voor de laagste prijs bij 123inkt.nl.

Welk formaat flipover papier heb ik nodig?

Flipover papier is verkrijgbaar van 50,8 x 58,4 cm tot 65 x 100 cm. Zo weet u zeker dat het papier op uw flipover past. Ook zelfklevend flipover papier voor aan de muur koopt u hier in diverse formaten. Onze kleinste afmeting is het flipover papier voor op tafel.

Welke marker is geschikt voor flipover papier?

Gebruik flipchart markers voor het schrijven op flipover papier. Deze markers drukken niet door op het volgende vel of op uw muur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de meeste flipchart markers zijn navulbaar. Markers van het 123inkt huismerk zijn geschikt voor flipcharts en verkrijgbaar met de laagsteprijsgarantie.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van flipover papier, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.