123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Hangordners

Hangordners zijn veelzijdig te gebruiken voor het archiveren van uw documenten. Hang de mappen op met behulp van de inklapbare hanghaken of zet ze rechtop neer. Ga voor een opgeruimd en geordend archief en bestel de hangmappen direct!


Bestel eenvoudig en snel hangordners

Orden uw documenten door ze op te slaan in hangordners. Deze ordners zijn te verkrijgen in A4-formaat en met een rugdikte van 50 mm of 80 mm. De ordners van 50 mm zijn geschikt voor het opslaan van 350 bladen en de ordners van 80 mm zijn geschikt voor 600 bladen. Door de handige 2-ringsklem in de ordner voegt u met behulp van een perforator eenvoudig documenten toe aan de map.
 

De hangordners zijn op te hangen dankzij de wegklapbare ophangbeugels, zo zijn uw hangordners geschikt voor elk type archiefkast.. Naast ophangen, zijn deze mappen ook te gebruiken door ze neer te zetten. Orden uw documenten in de mappen met behulp van tabbladen en scheidingsstroken. Dankzij de stevige kartonnen omslag van de hangordners zijn uw papieren veilig opgeborgen. Op het rugetiket kunt u de inhoud van de map noteren, zodat u in één oogopslag de inhoud van de map kunt bekijken.
Bestel hangordners voor het opslaan van uw documenten. Bent u op zoek naar ordners die niet hoeven te hangen? Bekijk dan ons assortiment ordners in verschillende formaten. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.