123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Headsets

Bekijk hier alle headsets met microfoon die wij in ons assortiment hebben. Maak een keuze tussen bekabelde en draadloze headsets en bestel vandaag nog! Dankzij onze snelle levering heeft u uw bestelling in de meeste gevallen morgen in huis.
1 - 0 van 0

Headsets

Headset kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Hier vindt u alle headsets die wij verkopen. Een headset is een koptelefoon met daaraan een handige microfoonarm, zodat u er efficiënt mee kunt bellen. Ook voor digitale meetings is een headset dus ideaal. Headsets worden in callcenters en op kantoren daarom veel gebruikt. Benieuwd welke headset bij u of uw bedrijf past? We vertellen u er graag meer over.

De beste headset voor kantoor

Kantoren hebben meerdere afdelingen, waarop u de headsets kunt afstemmen. Wij leggen u graag uit op welke eigenschappen u moet letten voor welke afdeling.

Headsets voor bellen: klantenservice en verkoopafdeling

Op de afdelingen klantenservice en verkoop wordt veel gebeld. Let dus extra goed op de volgende punten, als u hiervoor headsets wilt aanschaffen.
  • Omgevingsgeluiden
    Op werkplekken waar veel gepraat wordt, zoals callcenters, is het belangrijk dat headsets achtergrondgeluiden dempen. Dit kan het beste met de zogeheten ‘noise cancelling headsets’, die omgevingsgeluiden verminderen of zelfs volledig dempen. Gesprekken met klanten zijn hierdoor beter verstaanbaar.
  • Comfort
    Let ook op de draagwijze van de headset. Werknemers op klantenservices en verkoopafdelingen moeten vaak lange dagen bellen. Daarom is het belangrijk dat zij een comfortabele headset hebben. Het beste kiest u voor een on-ear headset, deze valt op de oren. Ze zijn lichter en irriteren de oren na verloop van tijd niet.
  • Bewegingsvrijheid
    Werknemers wensen, op afdelingen waar veel gebeld wordt, vaak bewegingsvrijheid. Tijdens gesprekken is het fijn om soms even te staan of rond te lopen. Speel hierop in met draadloze headsets.

Headsets voor videobellen: marketing, HR, IT en overig

Overige afdelingen in een bedrijf, zoals marketing, HR en IT, maken sinds een aantal jaar steeds meer gebruik van videobellen. Headsets voor deze afdelingen voldoen bij voorkeur dus aan onderstaande punten.
  • Gemakkelijk gebruiken
    Wanneer werknemers snel een meeting willen bijwonen vanachter hun bureau, is het handig als de headset makkelijk aansluitbaar is. Headsets met draad plugt u makkelijk in de computer en kunt u direct gebruiken.
  • Geluidsbeleving
    In een rumoerige kantoorruimte staat het dempen van omgevingsgeluid voorop. Een over-ear headset heeft de voorkeur: deze valt over het hele oor, waardoor hij een uitstekende geluidsbeleving levert. Doordat dit type headset het gehele oor afsluit, kan hij wel wat warm aanvoelen. Maar aangezien headsets op deze afdelingen zelden urenlang achter elkaar gebruikt worden, is dat geen probleem.

Relevante producten

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een headset?

Bedenk van tevoren of u een bekabelde of draadloze headset wilt. Let daarnaast op het draagcomfort: een kleine in-ear headset kunt u eenvoudig de hele dag dragen, maar een headset met oorschelpen is daar minder geschikt voor. Op 123inkt.nl leest u meer handige tips voor het kiezen van de juiste headset.

Wat is een goede headset met microfoon?

Headsets van Logitech hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar wat voor u de beste keuze is, hangt grotendeels af van uw doel met de headset. Zo heeft 123inkt.nl onder andere hele goede gaming headsets in het assortiment, maar ook functionele headsets om handsfree te bellen.

Welke headset voor bellen?

Een headset om mee te bellen is bij voorkeur draadloos en in-ear. Zo kunt u zich vrij bewegen tijdens het bellen en merkt u haast niet dat u een headset gebruikt. Bovendien zijn dit compacte en gebruiksvriendelijke apparaten.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.