123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

POSCA sets

POSCA stiftensets zijn perfect voor hobbyisten en professionals van elk niveau. Bestel uw markers met diverse puntdiktes en kleuren. Kies uit stiften, potloden en pastelkrijt. Koop hier uw POSCA markersets met laagsteprijsgarantie.

POSCA markerset kopen met laagsteprijsgarantie

Stiftensets bestelt u hier voor de scherpste prijzen. Wij hebben laagsteprijsgarantie op alle POSCA stiftensets. Ontdek de verschillende goedkope POSCA sets, perfect voor elk creatief project.

POSCA set met markers, potloden en krijt

De POSCA sets vindt u met potloden, krijt of markers. Van fijne lijnen tekenen tot grote oppervlakken inkleuren met levendige kleuren: met POSCA stiften is alles mogelijk! Door markers, potloden en krijt samen te gebruiken, brengt u gemakkelijk elk idee tot leven.
druppie geeft een tip
TIP!
POSCA stiften, potloden en krijt zijn getest op alle soorten oppervlakken. De verschillende markers gebruikt u gemakkelijk voor hetzelfde project. Zo tilt u uw creativiteit naar een hoger niveau.

POSCA sets met verschillende kleuren

Onze POSCA sets hebben een breed aanbod aan kleuropties, perfect voor elk creatief project. Hieronder vindt u de verschillende soorten sets die u kunt kopen, elk ontworpen om uw creativiteit te verhogen:
  • Pastelkrijt: ideaal voor het toevoegen van zachte, fluwelen texturen.
  • Kleurpotloden: perfect voor gedetailleerde tekeningen en het inkleuren van grote vlakken.
  • Warme kleuren: vul uw creaties in met warme, heldere kleuren.
  • Metallic kleuren: laat uw creaties glanzen met schitterende metallic tinten.
  • Pastel markers: zachte, subtiele kleuren die rust en zachtheid in uw kunst brengen.
  • Neon: maak een statement met felle en levendige neonkleuren.
  • Koude kleuren: voor ontwerpen met een kalme uitstraling.
Elke set is zorgvuldig samengesteld om de beste selectie aan kleuren te bieden. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren door de diversiteit aan kleuren die u in de POSCA sets vindt.
druppie geeft een tip
TIP!
met een POSCA set betaalt u de laagste prijs per stift, potlood of krijtje. Kies voor een set en haal een volledig kleurenpalet in huis. Zo gaat u gelijk aan de slag met creatieve projecten.

POSCA sets zorgen voor de mooiste en meest uitgebreide kleuren

POSCA markers staan bekend om hun hoge concentratie pigment, perfect voor tekeningen, ontwerpen en kunstwerken met diepe, intense kleuren. De hoge pigmentatie zorgt voor een langdurig resultaat en kleuren die lang mooi blijven. Kies voor een POSCA set, en ontvang verschillende kleuren die perfect bij elkaar passen. U koopt POSCA sets altijd met laagsteprijsgarantie.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik POSCA sets goedkoop kopen?

Bij 123inkt.nl kiest u uit een breed assortiment POSCA sets. Elke set heeft andere kleuren en puntdiktes. U betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Bestel uw POSCA sets vandaag en ontvang uw bestelling morgen thuis!

Zijn de stiften in POSCA sets giftig?

Nee, de verf in POSCA stiften is op waterbasis, geurloos en vrij van alcohol en schadelijke stoffen. POSCA stiften zijn veilig te gebruiken voor zowel volwassenen als kinderen.


Heeft u vragen over het bestellen van POSCA sets? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.