123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Potloden

Potloden zijn er in allerlei kleuren en maten. Ons assortiment bevat potloden die geschikt zijn om te schrijven, maar ook potloden waar u heerlijk mee kunt schetsen. Wij bieden een ruime keuze aan kleurpotloden en tekenpotloden.

Potloden

Kleurpotloden en tekenpotloden kopen

Potloden onderscheiden zich door van de hardheid van de punt, ofwel het grafiet. Het meestgebruikte potlood is het HB potlood, dit is de standaard potlood die u ook vaak op scholen treft. De hardheid van de punt wordt aangeduid met cijfers en letters. Zo krijgt een harde punt bijvoorbeeld het kenmerk 3H. Deze potloden zijn uitermate geschikt voor het maken van technische tekeningen. De potloden voorzien van de letter B staan bekend als schets- of tekenpotloden. Ze worden gekenmerkt door hun zachte punt en zijn ideaal om grote oppervlakken mee in te kleuren. Op de potlodenpagina vindt u uitgebreidere informatie over de hardheid van potloden.
 

Voor elk van deze potloden hebben wij uiteraard een puntenslijper beschikbaar. Zo hebben wij standaard puntenslijpers en elektrische puntenslijpers. Uiteraard gaat werken met een potlood samen met het gummen van je potloodstrepen. Kijkt u eens naar ons gummenassortiment, we hebben onder andere plastic gummen, vinyl gummen en kneedgummen.
 

Vulpotloden en vullingen

Voor iedereen die graag een herbruikbaar potlood heeft, hebben we ook vulpotloden in ons assortiment. Doordat de behuizing de vorm van een pen heeft, ligt een vulpotlood fijn en stevig in de hand. Uiteraard is de vulpotlood ook te vullen wanneer de vulling leeg is. De vulpotloodvullingen zijn in verschillende vormen van hardheid te verkrijgen. Foutje gemaakt? Gebruik dan de speciale vulpotloodgum.

 

Kleurpotloden kopen

Gaat u graag met kleur aan de slag? Kijk dan eens naar ons brede assortiment kleurpotloden. We hebben verschillende sets, bestaande uit 6 tot wel 72 potloden, van zowel bekende merken als onze eigen 123inkt huismerk. Ons kleurpotlodenassortiment bevat ook aquarelpotloden waarmee de mooiste tekeningen kunt maken. Deze potloden zijn zowel nat als droog te gebruiken en ideaal voor teken- of schilderprojecten.


Bekijk alle potloden van 123inkt en laat ons assortiment u verrassen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder. 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten