123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tekenpapier

Tekenpapier kopen in diverse formaten doet u hier! Wij bieden een groot assortiment professioneel tekenpapier, waarop u de mooiste kunstwerken maakt. Heeft u A4 of A3 tekenpapier nodig? Kies uw formaat en bestel direct!

1 - 0 van 0

Tekenpapier

Professioneel tekenpapier kopen voor lage prijzen

Waar is uw potlood zonder een vel tekenpapier? Voor de kwaliteit van uw tekening is het papier een essentieel onderdeel! Daarom vindt u hier een selectie van het beste tekenpapier, dat geschikt is voor elke tekening. Dit tekenpapier zit in handige schetsboeken, die u overal mee naartoe neemt en waar u eenvoudig losse vellen uit scheurt. Bekijk bijvoorbeeld het Canson tekenpapier, dat bekend staat om de uitstekende kwaliteit. Maar ook van merken zoals Oxford en Kangaro bieden wij allerlei blokken met goed tekenpapier aan.

Tekenpapier: gewicht en formaat

Het is belangrijk om tekenpapier te kiezen dat past bij uw tekenplannen. Voor tekeningen met houtskool, potlood en stift is een papiergewicht van 90 gram per m² meestal al voldoende. Wilt u bijvoorbeeld ook tekenen met inkt? Kies dan voor dik tekenpapier met een papiergewicht van minimaal 160 gram per m². Daarnaast is het papierformaat belangrijk. Wij bieden een ruim assortiment tekenpapier op A4 en A3 formaat aan. Blokken met het standaard A4 tekenpapier zijn makkelijker mee te nemen, maar op A3 tekenpapier heeft u weer meer ruimte voor uw creaties. Kies wat het best bij u past: u kunt ook voor beide gaan!

Tekenpapier en meer

In onze webshop bestelt u eenvoudig alle hobbyartikelen die u nodig heeft voor een prachtige tekening. We bieden potloden aan in diverse hardheden, waarmee u zowel grove schetsen als gedetailleerde tekeningen maakt. In ons blog helpen we u om te bepalen welke potloodhardheid u nodig heeft. Bent u op zoek naar transparant tekenpapier, bijvoorbeeld voor het maken van overtrekken? Bekijk dan ook ons overtrekpapier.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van tekenpapier, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.